Το θέμα είναι πόσοι απ' αυτούς μπορούν...

0
Μανώλης Βογιατζάκης
15/05/2014 • 08:20
Το θέμα είναι πόσοι απ' αυτούς μπορούν...
  • shares

Για παράδειγμα ο Ρενάλντο Ράμα έχει σκοράρει στους τρεις τελευταίους αγώνες, στους οποίους μάλιστα βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα. Αν κάποιος δεν έχει δει τα συγκεκριμένα παιχνίδια, εύκολα μπορεί να βγάλει το συμπέρασμα ότι πραγματοποιεί σούπερ φινάλε. Δεν είναι όμως έτσι. Ο 24χρονος μέσος ναι μεν πέτυχε τέσσερα γκολ σε τρία ματς, αλλά γενικά παρουσιάζει πολλές αδυναμίες στο παιχνίδι του. Το αν μπορεί να τις βελτιώσει με ακόμα περισσότερη δουλειά είναι κάτι που το γνωρίζει το προπονητικό τιμ. Η συνολική εικόνα του πάντως δεν είναι αυτή που πείθει και αναφέρομαι συγκεκριμένα στον Ράμα, επειδή είναι αυτός που με τα γκολ του έχει καταφέρει ξεχωρίσει στους τελευταίους αγώνες.

Απ' το ματς στο Ρέθυμνο, αν εξαιρέσουμε και πάλι την εξαιρετική παρουσία του Παναγιώτη Ντούνη στα δοκάρια (από αγώνα σε αγώνα δείχνει όλο και καλύτερος, δείγμα της σωστής δουλειάς που γίνεται), ο Τσούπρος ήταν αυτός που ξεχώρισε και βγήκε νικητής από τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες που έδωσε με τους αντιπάλους του.

Άποψή μου είναι ότι ό, τι είχαν να δείξουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ το έδειξαν. Όσοι μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω το απέδειξαν σε κάθε ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε και είχαν την απαιτούμενη διάρκεια στην απόδοσή τους. Δυστυχώς δε συγκαταλέγονται πολλοί στη συγκεκριμένη κατηγορία. Αυτοί που έδειξαν ότι μπορούν να σηκώσουν το «βάρος» της φανέλας είναι λίγοι, γι' αυτό και αναμένεται να γίνει εκκαθάριση στο ρόστερ ενόψει της επόμενης σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας...