Γενέθλια που... δε θυμίζουν ΑΕΚ

0
Μανώλης Βογιατζάκης
13/04/2014 • 01:29
Γενέθλια που... δε θυμίζουν ΑΕΚ
  • shares
Κανένας δεν το περίμενε ότι θα έφτανε μια τέτοια στιγμή και τουλάχιστον το μόνο παρήγορο είναι το γεγονός ότι, πλέον, με τους ανθρώπους που κρατούν στα χέρια τους τις τύχες της ομάδας υπάρχει ελπίδα για την επόμενη μέρα και αισιοδοξία ότι από εδώ και στο εξής μόνο καλύτερες χρονιές αναμένονται για την Ένωση. Το μοναδικό «στοιχείο» που θυμίζει σ' αυτά γενέθλια την πραγματική δυναμική της ΑΕΚ είναι ο κόσμος της και η συγκλονιστική βοήθεια που προσφέρει κάθε εβδομάδα, όπου κι αν παίζει ο δικέφαλος, σε οποιοδήποτε άθλημα.

Σε ότι αφορά στο ματς με τον Αστέρα Βάρης, ουσιαστικά αποτέλεσε ξέσπασμα για τους ποδοσφαιριστές, μετά από συνεχόμενες αρνητικές εμφανίσεις. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι «κιτρινόμαυροι» είχαν πολύ σωστή ανάπτυξη σχεδόν σε όλη του τη διάρκεια, αν και τα (πεντάλεπτα) ξεσπάσματα στην τελική προσπάθεια ήταν αυτά που ανέβασαν τον δείχτη του σκορ. Τι κρατάει η Ένωση απ' αυτό το ματς; Για μια ακόμα φορά την απόδοση του νεαρού Βασίλη Τσεβά, ο οποίος αποδεικνύει ξανά ότι .έχει το γκολ και αξίζει να παραμείνει στην ομάδα, όπως και ο Άνταμ Τζανετόπουλος. Βασικός για ένα ακόμα παιχνίδι, παίρνει πλέον αυτοπεποίθηση και δείχνει όλο και καλύτερος μέσα στο γήπεδο. Ο Τσουμάγκας για πρώτη φορά μετά από καιρό έδειξε ότι αρχίζει να βρίσκει τα... πατήματά του και τις «γλυκιές» του σέντρες, ενώ ο Μούργκα που πήρε ευκαιρία απ' τον Δέλλα, προσπάθησε αλλά κινήθηκε σε ρηχά νερά.

Όσο για τον ίδιο τον προπονητή της ομάδας, δείχνει ότι αντέχει. Διαχειρίστηκε σωστά την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και εμφάνισε ένα σύνολο απελευθερωμένο από κάθε σημάδι πίεσης, το οποίο πιθανόν να υπήρχε πριν το ματς. Ο Δέλλας φαίνεται αποφασισμένος να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά που κάνει, χωρίς να επηρεάζεται απ' την προπονητολογία που υπάρχει το τελευταίο χρονικό διάστημα κι αυτό μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ΑΕΚ.
Γράψτε το σχόλιο σας...