Δε χορταίνεις να βλέπεις την ΑΕΚ του Δέλλα

0
Μανώλης Βογιατζάκης
17/02/2014 • 10:15
Δε χορταίνεις να βλέπεις την ΑΕΚ του Δέλλα
  • shares

Ο προπονητής της Ένωσης όμως ποτέ δεν απογοητεύθηκε και δεν .ξέφυγε. Έκανε υπομονή και με «όπλο» του τη σκληρή δουλειά, αυτό δηλαδή που κάνει από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας, ήταν βέβαιος για το αποτέλεσμα. Εδώ και αρκετό διάστημα δικαιώνεται απόλυτα.

Η ΑΕΚ έχει γίνει απόλυτα θελκτική και δε χορταίνεις να τη βλέπεις. Συμφωνώ ότι η δυναμικότητα των αντιπάλων δεν προσφέρεται για τα πιο ασφαλή συμπεράσματα, αλλά είναι δεδομένο ότι πλέον ο δικέφαλος παρουσιάζει ένα εξαιρετικό θέαμα στον αγωνιστικό χώρο και βάζει τις βάσεις για την επόμενη, σαφώς πιο δύσκολη σεζόν.
Ο Δέλλας δικαιώνεται επειδή δεν παρέκλινε ποτέ από το αρχικό του πλάνο. Δούλεψε σκληρά με τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του και κατάφερε να αλλάξει την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί μέχρι τον Δεκέμβριο.

Δεν είναι μόνο τα πολλά γκολ που πετυχαίνει πλέον στα τελευταία παιχνίδια. Το πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι έχει βρει ρόλους στους ποδοσφαιριστές του ρόστερ και όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο ξεκάθαρα φαίνεται ποιοι μπορούν να παραμείνουν στο ρόστερ μετά το καλοκαίρι. Μένει να δούμε και τους πιο μικρούς σε ηλικία να παίρνουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ακόμα κι αν χρειαστεί να .επιστρέψει η ομάδα στα πιο «χαμηλά» σκορ.

Γράψτε το σχόλιο σας...