Και τώρα ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ

0
Μανώλης Βογιατζάκης
02/02/2014 • 01:45
Και τώρα ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ
  • shares
 Το πιο σημαντικό βέβαια δε θα έπρεπε να είναι το σκορ, αφού δεν έχει και μεγάλη διαφορά (σχεδόν καμία) αν ο δικέφαλος επικρατεί με 4-5-6 ή ακόμα και 8 γκολ διαφορά έναντι των αντιπάλων της. Το πιο σημαντικό κατά την άποψή μου είναι το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του Δέλλα εφαρμόζουν πλέον σε πολλές περιπτώσεις τα όσα δουλεύουν στις προπονήσεις. Αυτό που βλέπουμε στα τελευταία ματς είναι αποτέλεσμα δουλειάς και θα πρέπει να πιστωθεί απόλυτα στο προπονητικό τιμ της ΑΕΚ, το οποίο δέχθηκε σκληρή κριτική στις αρχές της αγωνιστικής σεζόν.

Ο μεγάλος στόχος όμως πλέον είναι άλλος και δεν έχει να κάνει με το σκορ σε κάθε αγώνα. Αυτή τη στιγμή το δέλεαρ για τον Τραϊανό Δέλλα και τους συνεργάτες του είναι το πόσους παίκτες θα καταφέρουν να "κερδίσουν" εν όψει της νέας περιόδου. Εννοείται ότι δεν εννοώ τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Έφτασε πλέον η στιγμή να δοθούν ευκαιρίες σε νεαρούς "άσους", οι οποίοι θα κληθούν μέσα στους επόμενους μήνες να αποδείξουν αν τελικά μπορούν, ή όχι να υπολογίζονται για την επόμενη, σαφώς πιο δύσκολη, σεζόν στο πρωτάθλημα της Football league.

Όσοι παρακολουθούν καθημερινά τις προπονήσεις στα Σπάτα, υποστηρίζουν ότι η ΑΕΚ διαθέτει πολύ καλούς, ταλαντούχους και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές. Μένει να αποδειχθεί αυτό εντός αγωνιστικών χώρων και όχι μόνο στα λόγια. Εναι γεγονός ότι η Ένωση "καθάρισε" ήδη με την υπόθεση άνοδο και πλέον εκεί θα πρέπει να πέσει όλο το βάρος των υπεύθυνων του ποδοσφαιρικού τμήματος, εκτός φυσικά από τη μετεγγραφική ενίσχυση της ομάδας.
Γράψτε το σχόλιο σας...