Η νίκη δεν αλλάζει την εικόνα

0
Μανώλης Βογιατζάκης
12/12/2013 • 08:21
Η νίκη δεν αλλάζει την εικόνα
  • shares

Σε σχέση με τα προηγούμενα ματς μάλιστα, για πρώτη φορά η ΑΕΚ δε δημιούργησε πολλές τελικές προσπάθειες, αν και οι κάκιστες καιρικές συνθήκες μπορούν να αποτελέσουν μια σοβαρη δικαιολογία.

θα ήθελα να σταθώ ιδιαίτερα σε έναν ποδοσφαιριστή που φόρεσε το καλοκαίρι τα κιτρινόμαυρα και αμέσως απέδειξε ότι έχει την ικανόττα να κάνει τη διαφορά και να μείνει για χρόνια στην ομάδα. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Πλατέλλα, ο οποίος αποτελεί ίσως τον πιο σταθερό σε απόδοση παίκτη της Ένωσης (μαζί με τον Κορδέρο) και σε κάθε ματς φροντίζει να μας παρουσιάζει ακόμα περισσότερα στοιχεία του ταλέντου του. Την Τετάρτη στο Ηράκλειο απέδειξε ότι στα κρίσιμα σημεία όχι μόνο δεν ...κρύβεται, αλλά αντίθετα είναι εκεί έτοιμος να πάρει πρωτοβουλίες για να αλλάξει την κατάσταση. Τα κατάφερε και μάλιστα με τον πλέον ...ηχηρό τρόπο σκοράρωντας ένα ακόμα υπέροχο γκολ. Νομίζω ότι η παρουσία του Πλατέλλα είναι ό, τι πιο θετικό μπορεί να κρατήσει η ΑΕΚ απ' τη νίκη επί του Ηροδότου.

Σε ότι αφορά στον Δέλλα και στη γκρίνια που υπάρχει από μια "μερίδα" του κόσμου σε διάφορα οπαδικά blog στο διαδίκτυο, με βρίσκει αντίθετο. Είναι δεδομένο ότι ο Δέλλας θα κάνει λάθη, τη στιγμή που τώρα πραγματοποιεί τα πρώτα βήματα της καριέρας του ως προπονητής. Θα ήταν παράλογο να μην κάνει. Κανένας όμως δεν μπορεί να τον κατηγορήσει ότι δε δουλεύει σκληρά. Είναι δεδομένο ότι χρειάζεται χρόνο και υπομονή για να πετύχει, αφού αυτή τη στιγμή όλοι περιμένουμε σε κάθε αγώνα να δούμε την ΑΕΚ να πετυχαίνει θριάμβους. Δεν είναι το πιο εύκολο, όποιος δουλεύει όμως συνήθως αμοίβεται και γι' αυτό, παρά τα λάθη που έχει κάνει ο προπονητής της Ένωσης, για λόγους ηρεμίας έχει ανάγκη τη στήριξη του κόσμου.

Γράψτε το σχόλιο σας...