Θα πάθετε ...πλάκα στο ΟΑΚΑ

0
Μανώλης Βογιατζάκης
04/11/2013 • 08:44
Θα πάθετε ...πλάκα στο ΟΑΚΑ
  • shares

Αυτή είναι η κατάσταση που ζούμε όσοι έχουμε φέτος την ευκαιρία να παρακολουθούμε από κοντά την ΑΕΚ. Το αγωνιστικό κομμάτι έρχεται σε δεύτερη μοίρα, τη στιγμή που όλοι γνωρίζουν την τεράστια ποιοτική διαφορά που έχει η Ένωση έναντι των αντιπάλων της. Αν σας κάνει εντύπωση, ή αν απλά σας φαίνεται περίεργο, αρκεί να περάσετε μια βόλτα από το Ολυμπιακό στάδιο, όταν αγωνίζεται εκεί ο δικέφαλος για να πάρετε μια μικρή "γεύση" απ' την κυριολεκτική σημασία της έκφρασης "χαρά του ποδοσφαίρου". Θα πάθετε ...πλάκα με την εικόνα που θα αντικρίσετε και ειδικά οι "παλιότεροι" θα φέρετε στη σκέψη σας ωραίες ποδοσφαιρικές στιγμές απ' το παρελθόν. Αυτό αξίζει περισσότερο απ' όλα στα παιχνίδια της ΑΕΚ.

Στα αγωνιστικά, τα λόγια του Δέλλα στο novasports, λίγο μετά τη λήξη του αγώνα με την Τριγλία Ραφήνας αποδεικνύουν για μια ακόμα φορά τη σοβαρότητα με την οποία δουλεύει και προσεγγίζει την υπάρχουσα κατάσταση ο προπονητής της ομάδας. Όχι μόνο δε στάθηκε στα τρία γκολ και στις πολλές χαμένες ευκαιρίες, αλλά αντίθετα έδειξε ιδιαίτερα προβληματισμένος απ' το γεγονός ότι κάποιοι προέταξαν το "εγω" από το "εμείς". Η αλήθεια είναι πάντως ότι όσο περνάει ο καιρός η ΑΕΚ βελτιώνει όλο και περισσότερο την απόδοσή της και βγάζει αυτοματισμούς κατά τη διάρκεια των αγώνων. Δείγμα δουλειάς είναι αυτό από τον Δέλλα και τους συνεργάτες του.

Επίσης σιγά - σιγά αρχίζει να επιτυγχάνεται και ένας απ' τους βασικούς στόχους που έθεσαν οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Να αναδειχθούν νεαροί παίκτες μέσα απ' την ομάδα και να δημιουργήσουν τη "μαγιά" για τα επόμενα χρόνια. Βλέποντας τον Αργυρίου και τον Πεταυράκη στα άκρα της άμυνας, μόνο αισιοδοξία μπορεί να υπάρχει και μάλιστα σε δύο θέσεις, στις οποίες η ΑΕΚ αντιμετωπίζει προβλήματα εδώ και πολλά χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας...