Βρίσκει λύση στο πρόβλημα η ΑΕΚ

0
Μανώλης Βογιατζάκης
13/10/2013 • 23:55
Βρίσκει λύση στο πρόβλημα η ΑΕΚ
  • shares
Στο α' ημίχρονο του ματς κυπέλλου απέναντι στον Ηλυσιακό βρεθήκαμε στο... ίδιο έργο θεατές. Σωστή ανάπτυξη παιχνιδιού είτε από τα άκρα με τους Γροντή και Πόποβιτς να παίρνουν τις περισσότερες πρωτοβουλίες, είτε απ' τον άξονα με Ντακόλ και Μπρέσεβιτς, αλλά λάθος επιλογές στην τελική προσπάθεια.

Χρειάστηκε να φτάσουμε στις αρχές του β' σαρανταπενταλέπτου και αφού πρώτα χρειάστηκε να βρεθεί σε θέση... βολής ο Γεωργέας για να κάνει το αυτονόητο και να δείξει το δρόμο στους επιθετικούς. Από τη στιγμή που η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ τα πάντα έγιναν πιο εύκολα. Όχι ότι δε χάθηκαν ευκαιρίες στη συνέχεια, αλλά φαινόταν ξεκάθαρα ότι υπήρχε μεγαλύτερη άνεση και σιγουριά στην τελική προσπάθεια. Είναι κρίμα πάντως για τους παίκτες της Ένωσης να δημιουργούν τόσες πολλές ευκαιρίες και να μην πετυχαίνουν μεγάλα σκορ σε κάθε παιχνίδι.

Από τον αγώνα κυπέλλου πάντως, εκτός απ' την πρόκριση στην επόμενη φάση ο Δέλλας μπορεί να κρατήσει την σταθερότητα του Καραγκιολίδη, ο οποίος δείχνει σε καλύτερη κατάσταση απ' τον Βούρα, την ετοιμότητα του Πεταυράκη και των Ρόβα - Σταθάκη στο κέντρο της άμυνας, αλλά και τις επιθετικές προσπάθειες του Γροντή, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να βοηθήσει και από τα άκρα.
Φυσικά είναι απόλυτα θετικό το γεγονός ότι η ομάδα συνεχίζει να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες, αρκεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο στην τελική προσπάθεια.

Ο Μπρέσεβιτς άνοιξε... λογαριασμό με τα δίχτυα της αντίπαλης εστίας σε επίσημο ματς και αυτό που ελπίζει ο προπονητής της Ένωσης είναι να αποδείξει ο Κροάτης εντός γηπέδου ότι πράγματι μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα του γκολ.
Γράψτε το σχόλιο σας...