Αφήστε τις δικαιολογίες και βάλτε γκολ

0
Μανώλης Βογιατζάκης
06/10/2013 • 02:09
Αφήστε τις δικαιολογίες και βάλτε γκολ
  • shares

Δε λέω αν έχει δίκιο ή όχι, αυτό είναι κάτι διαφορετικό, αλλά μετά από ένα ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα σε έναν ερασιτεχνικό σύλλογο, είναι δεδομένο ότι το πρόβλημα είναι αλλού. Η ομάδα δε μπορεί να βάλει εύκολα γκολ κι αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουμε εδώ και καιρό, αλλά βελτίωση δεν υπάρχει. Δε λέω ότι δε γίνεται δουλειά πάνω στον συγκεκριμένο τομέα. Ίσα - ίσα, είμαι πεπεισμένος ότι ο Δέλλας και οι συνεργάτες του προσπαθούν πάρα πολύ για να διορθωθούν οι αδυναμίες.

Το θέμα όμως είναι ότι ως τώρα η δουλειά δε βγαίνει στο γήπεδο, τουλάχιστον στο επίπεδο που επιθυμεί ο προπονητής κι αυτό δυστυχώς είναι που μετράει. Δεν ανακαλύψαμε ξαφνικά ότι οι αντίπαλοι του δικεφάλου, ερασιτέχνες επαναλαβάνω, θα έστηναν ...πούλμαν στην εστία τους και θα έπαιζαν μαζική άμυνα για να κοντράρουν την ΑΕΚ. Το γνωρίζαμε όλοι από την πρώτη στιγμή. Όπως επίσης γνωρίζαμε ότι όλοι οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές θα θελήσουν να κάνουν το παιχνίδι της ...ζωής τους απέναντι στην Ένωση. Λύση σ' αυτό το πρόβλημα θα πρέπει να βρει άμεσα το τεχνικό τιμ, αφού κάθε εβδομάδα και ειδικά στα εκτός έδρας ματς θα το βρίσκει απέναντί του. Επίσης οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει, όσο το δυνατόν πιο σύντομα να αποδείξουν εντός αγωνιστικού χώρου την πραγματική διαφορά που έχουν σε σχέση με τους υπόλοιπους. Μόνο έτσι θα κρατήσουν "ζεστό" τον κόσμο ως το φινάλε του πρωταθλήματος.

Για το παιχνίδι με τον Α.Ο. Περιστερίου υποστηρίζουν κάποιοι (και ενδεχομένως να έχουν δίκιο) ότι οι "κιτρινόμαυροι" δημιούργησαν ευκαιρίες και πέτυχαν γκολ, αλλά ο διαιτητής και οι βοηθοί του είχαν διαφορετική άποψη. Συμφωνώ ότι θα βλέπαμε ...άλλο ματς αν είχε προηγηθεί ο δικέφαλος στα πρώτα λεπτά. Όταν όμως είσαι η ΑΕΚ και λες ότι διαθέτεις ρόστερ για υψηλότερη κατηγορία, συγνώμη αλλά οφείλεις να έχεις τέτοια απόδοση που να ξεπερνάει ακόμα και τα διαιτητικά σφυρίγματα. Αυτά άλλωστε, έτσι κι αλλιώς, πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν.

Γράψτε το σχόλιο σας...