Και πώς να πεις όχι σ' αυτό το "στολίδι"...

0
Μανώλης Βογιατζάκης
03/10/2013 • 08:32
Και πώς να πεις όχι σ' αυτό το "στολίδι"...
  • shares

Η παρουσίαση μέρους των σχεδίων του νέου γηπέδου της ΑΕΚ ήταν ο λόγος για τον οποίο ο κόσμος της Ένωσης περίμενε πως και πώς να φτάσει η 2α Οκτωβρίου. Είχαν δίκιο. Είδαν ότι μετά από δέκα χρόνια και κάτι, το όνειρό τους έχει πλέον πολλές πιθανότητες να γίνει πραγματικότητα. Το όνειρο να δουν την αγαπημένη τους ομάδα να μπαίνει στο νέο της «σπίτι».

Η παρουσίαση της μακέτας ήταν άκρως εντυπωσιακή και απολύτως φυσιολογικά ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι μετέτρεψαν την αίθουσα σε .σκεπαστή. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας εννοείται ότι είπαν ένα ηχηρό «ναι» στην κατασκευή του γηπέδου, αφού πολύ απλά δεν είχαν τίποτα αρνητικό να σκεφτούν. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του τα είχαν προβλέψει όλα και φυσικά είχαν πειστικές απαντήσεις. Δεν ήθελαν να τα αποκαλύψουν όλα, αφού θα ακολουθήσει στα τέλη του μήνα και η εκδήλωση της ΑΕΚ με λεπτομέρειες για την κατασκευή του γηπέδου, αλλά έδωσαν την εντύπωση ότι έχουν λύση για το οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στην πορεία. Αυτό ίσως είναι και το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα που βγαίνει απ' την παρουσίαση της μακέτας.

Πριν τη συγκεκριμένη εκδήλωση ήμουν βέβαιος ότι ακόμα κι αν δεν άρεσαν στον κόσμο τα σχέδια για το υπό ανέγερση γήπεδο, κανένας δε θα αντιδρούσε αρνητικά, αφού η «δίψα» των φιλάθλων να ξαναδούν την ομάδα να αγωνίζεται στο «σπίτι» της είναι τεράστια. Κι όμως όλα ήταν υπέροχα. Ένα πραγματικό «στολίδι» που θα δώσει «πνοή» και θα αναβαθμίσει την περιοχή. Το γεγονός ότι δε θα υπάρχουν εμπορικοί χώροι αποτελεί την πιο ηχηρή απάντηση σε όλους υποστήριζαν ότι θα δημιουργήσει πρόβλημα στην τοπική αγορά. Ίσα - ίσα, το αντίθετο θα συμβεί και μετά από χρόνια θα είναι όλοι ευχαριστημένοι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας...