Κέρδος για την ΑΕΚ δεν ήταν το τρόπαιο

0
Μανώλης Βογιατζάκης
05/09/2013 • 21:50
Κέρδος για την ΑΕΚ δεν ήταν το τρόπαιο
  • shares

Για παράδειγμα ο Νίκος Αργυρίου, μέχρι να τραυματιστεί, έδειξε ότι σε περίπτωση που χρειαστεί μπορεί να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ αυτός που έκανε τη διαφορά ήταν ο ʼνταμ Τζανετόπουλος στο κέντρο της άμυνας. Ο νεαρός άσσος, έχοντας δίπλα του τον έμπειρο Βασίλη Ρόβα (επίσης σε διαφορετική θέση), δεν αντιμετώπισε σχεδόν κανένα πρόβλημα και έδειξε ότι έχει βελτιωθεί απ’ την πρώτη μέρα της προετοιμασίας.


Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η πολύ καλή παρουσία του Δημήτρη Γροντή, ο οποίος έπαιξε με «καθαρό μυαλό» όταν είχε τη μπάλα στην κατοχή του και συμμετείχε ενεργά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ εξαιρετική απόδοση είχε και ο Μιχάλης Παυλής. Ο Σωκράτης Τσουκαλάς ήταν επίσης ένας απ’ τους διακριθέντες της Ένωσης, την ίδια ώρα που ο Μούργκα απογοήτευσε στο πρώτο ματς και αντίθετα, «έσωσε» την παρτίδα με τις δύο πολύ καλές κινήσεις που έκανε στα ισάριθμα γκολ του τελικού.


Θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μη γίνει ειδική αναφορά στους φιλάθλους της ΑΕΚ, οι οποίοι έχουν βαλθεί να πείσουν τους πάντες ότι σε όποιο γήπεδο κι αν παίζει η αγαπημένη τους ομάδα θα δίνουν ένα ιδιαίτερο τόνο και θα κάνουν τη διαφορά με τη δυναμική τους παρουσία. Ο κόσμος αποδεικνύει συνεχώς ότι αποτελεί την πραγματική δύναμη της Ένωσης, στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας...