Ευτυχώς που πήγε στο Βόλο ο Μελισσανίδης

0
Μανώλης Βογιατζάκης
29/08/2013 • 01:33
Ευτυχώς που πήγε στο Βόλο ο Μελισσανίδης
  • shares

Ευτυχώς για τους φιλάθλους της Ένωσης ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος έδωσε το παρών στο Πανθεσσαλικό στάδιο και είδε από κοντά ότι η ομάδα είχε σημαντικές ελλείψεις σε καίριες θέσεις και ότι δεν ήταν δυνατόν να προχωρήσει χωρίς άμεση ενίσχυση του ρόστερ.

Η αλήθεια είναι ότι όσοι είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα φιλικά προετοιμασίας της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου προετοιμασίας, έβγαζαν το ίδιο συμπέρασμα. Η ομάδα χρειαζόταν έμπειρους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα "παρασύρουν" τους νεότερους και θα τους βοηθήσουν να βελτιωθούν, χωρίς να έχουν το άγχος ότι θα πέσει πάνω τους το "βάρος" της αναγέννησης του δικεφάλου.

Ο Μπρούνο Τσιρίλο αποτελεί ιδανική επιλογή για το κέντρο της άμυνας, αφού γνωρίζει καλά πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα, διαθέτει εμπειρία και έχει "απίστευτη" θέληση να φορέσει ξανά την κιτρινόμαυρη φανέλα. Έχουν να μάθουν πολλά δίπλα του οι νεαροί και σαφώς πιο άπειροι αμυντικοί της ομάδας.

Ο Πόποβιτς έχει αποδείξει σε πιο δύσκολες συνθήκες ότι διαθέτει ποδοσφαιρική ποιότητα και με το παιχνίδι του έχει την ικανότητα να δημιουργήσει πρόβλημα σε οποιαδήποτε άμυνα.

Ο Πλατέλλας θα προσδώσει ταχύτητα στα άκρα της επίθεσης και με την εμπειρία που έχει αποκομίσει από τη Super League θα αποτελέσει έναν ακόμα δυνατό "κρίκο" στην "αλυσίδα" που έχει δημιουργηθεί για την επιστροφή της ομάδας στην κατηγορία που της αξίζει.

Μαζί τους και ο Ντ' Ακόλ, ο οποίος γνωρίζει καλά τόσο τις δυσκολίες των χαμηλότερων κατηγοριών και έχει δείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία στις απαιτήσεις που υπάρχουν.
Το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι ότι οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος ενήργησαν ταχύτατα και με τις κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ μπορεί πλέον να παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στη συνέχεια.

Γράψτε το σχόλιο σας...