Το λέει και το κάνει ο Μελισσανίδης

0
Μανώλης Βογιατζάκης
24/07/2013 • 18:15
Το λέει και το κάνει ο Μελισσανίδης
  • shares

Στην πρώτη και τελευταία έως τώρα επίσημη τοποθέτηση του Δημήτρη Μελισσανίδη μπροστά στις κάμερες, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ έδειξε αποφασισμένος όχι απλά να κάνει ό, τι χρειάζεται για την άμεση επιστροφή της ομάδας στη Super League, αλλά στο διάστημα που θα μεσολαβήσει, να δημιουργήσει ένα σύνολο ικανό να διεκδικήσει αμέσως τον τίτλο.

Δε χρειάστηκε να περάσει αρκετός χρόνος και οι κινήσεις που πραγματοποίησε αποδεικνύουν με τον πλέον περίτρανο τρόπο τις προθέσεις του.

Η συμφωνία με τον Πέτρο Μάνταλο δε μπορεί να χαρακτηριστεί απλά ως μια ακόμα μετεγγραφή ενός διεθνή ταλαντούχου ποδοσφαιριστή. Μιλάμε για έναν παίκτη που αποδεδειγμένα είναι ικανός να κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή και δεν είναι τυχαιο το γεγονός ότι όλοι όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί του μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την ποδοσφαιρική του αξία.

Επίσης και μόνο το γεγονός ότι αποτελούσε μετεγγραφικό στόχο του Ολυμπιακού κάνει τη συγκεκριμένη κίνηση ακόμα πιο εντυπωσιακή, αφού επικοινωνιακά η ΑΕΚ της Football League 2, όχι απλά διεκδίκησε, αλλά έκανε δικό της έναν ποδοσφαιριστή που ήθελε και ο πρωταθλητής Ελλάδας. Η απόφαση του Μάνταλου να επιλέξει την Ένωση αποτελεί το καλύτερο δυνατό παράδειγμα για το ότι στα ...μάτια των παικτών, η ΑΕΚ γίνεται ξανά μια ομάδα που "χτίζεται" για την κορυφή και όχι για να συμβιβαστεί με μια καλή θέση στη βαθμολογία.

Την ίδια ώρα οι φίλαθλοι του δικεφάλου ζουν στο ...δικό τους "παραμύθι". Παρά το γεγονός ότι η ομάδα τους θα παίζει φέτος σε χωριά κόντρα σε ερασιτεχνικές ομάδες, δε φαίνεται να τους έχει επηρεάσει, αφού η προοπτική που υπάρχει για το μέλλον είναι πιο ισχυρή από κάθε άλλη σκέψη που μπορεί να γίνει για το παρών. Η παρουσία περίπου 2000 φίλων της ομάδας στην πρώτη ανοιχτή προπόνηση δε δείχνει απλά τον ενθουσιασμό που υπάρχει, αλλά είναι ένα πολύ μικρό δείγμα για το πρόκειται να ακολουθήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας...