Τίποτα δεν τον σταματά

0
Μανώλης Βογιατζάκης
25/05/2013 • 15:19
Τίποτα δεν τον σταματά
  • shares

Η ΑΕΚ "ξαναχτίζεται" απ' την αρχή και όλα δείχνουν ότι αυτή τη φορά τίποτα δεν είναι ικανό να σταματήσει την προσπάθεια για ανάκαμψη και για την πιο δυναμική επιστροφή. Ο Μελισσανίδης ναι μεν ακόμα δεν έχει ανοίξει επίσημα τα χαρτιά του, αλλά όλες οι κινήσεις που έχει πραγματοποιήσει αποδεικνύουν ότι δε συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από την απόλυτη δικαίωση. "Η ΑΕΚ θα πρέπει να διεκδικεί μόνο τίτλους και αυτο θα γίνει", λέει σε συνεργάτες του και κάνει ό, τι περνάει από το χέρι του για να πετύχει.
Ίσως είναι η μοναδική φορά τα τελευταία χρόνια που υπάρχει τόσο έντονο το στοιχείο της ενότητας και της ομοψυχίας στην ομάδα. Ακόμα και όσοι παραμένουν ...αμετανόητα δύσπιστοι για τις ενέργειες που γίνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα, μέρα με τη μέρα αναγνωρίζουν ότι αν μη τι άλλο υπάρχει ένα πλάνο για το "αύριο" του δικεφάλου, το οποίο περιλαμβάνει σοβαρούς επαγγελματίες, ικανούς στον τομέα τους και αποφασισμένους να ξαναφέρουν την ΑΕΚ στη θέση που της αξίζει.
Ελικρινά δε με ενοχλεί καθόλου που ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει βγει επίσημα μπροστά για να ανακοινώσει τις αποφάσεις του. Τη στιγμή που είναι επιλογή του και συγχρόνως προχωράει την ...αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα (αγωνιστικό - διοικητικό - γηπεδικό) ας αποφασίσει ο ίδιος πότε είναι η κατάλληλη στιγμή. Αυτή τη φορά πάντως κανένας δε μπορεί να εξαπολύσει κατηγορίες εναντίον των ανθρώπων που προσπαθούν για να ξαναφέρουν την ομάδα στην κορυφή. Όλοι βλέπουν ότι η προσπάθεια αρχίζει από το μηδέν και έχει ως μοναδικό γνώμονα το καλό της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας...