Η …εποχή Μελισσανίδη μόλις άρχισε

0
Μανώλης Βογιατζάκης
15/05/2013 • 09:19
Η …εποχή Μελισσανίδη μόλις άρχισε
  • shares

Το μόνο που δε θα «σβήσει» ποτέ είναι η τεράστια επιθυμία των φιλάθλων για απόδοση ευθυνών προς όσους έφεραν την ΑΕΚ σ’ αυτή την κατάσταση. Κάθε πράγμα στον καιρό του όμως. Αυτό που προέχει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ότι η ομάδα άλλαξε σελίδα.

Η απόφαση που πάρθηκε στη Γ.Σ της Τρίτης 14 Μαΐου είναι μια απ’ αυτές που θα γραφτούν στην ιστορία, γιατί η ιστορία δε γράφεται μόνο με θετικά γεγονότα. Η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί απ’ τη μία ντροπή για την ιστορία του ιστορικού αυτού συλλόγου, αλλά απ’ την άλλη αν θέλει κάποιος να δει ρεαλιστικά την κατάσταση αποτελεί μονόδρομο. Δεν υπάρχει καμία άλλη επιλογή. Το …ημίμετρο της παραμονής στη Football League με νέο δανεισμό ήταν απ’ την πρώτη στιγμή η χειρότερη δυνατή λύση. Στο σημείο αυτό η επανεκκίνηση αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Τώρα όλοι ξέρουν ότι τα πάντα είναι στο χέρι του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ενός ανθρώπου, ο οποίος γνωρίζει καλύτερα απ’ τον καθένα πως θα επαναφέρει την ΑΕΚ στη θέση που της αξίζει να βρίσκεται. Στην πρώτη. Στην κορυφή. Όσο νωρίτερα γίνει αντιληπτό, τόσο το καλύτερο. Σε συνδυασμό με την προοπτική της ανέγερσης του γηπέδου, η ομάδα έχει όλα τα φόντα να «εκτοξευθεί» σε χρονικό ορίζοντα 3-4 ετών. Υπομονή χρειάζεται και πίστη στην ομάδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Η …εποχή Μελισσανίδη μόλις άρχισε και η λέξη που θα πρέπει να τη συνοδεύσει είναι μόνο μία: ΕΝΩΣΗ!

Γράψτε το σχόλιο σας...