Η απόφαση που θα κρίνει τα πάντα

0
Μανώλης Βογιατζάκης
05/05/2013 • 08:31
Η απόφαση που θα κρίνει τα πάντα
  • shares

Περιθώρια πλέον δεν υπάρχουν και σίγουρα το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ ανήκει στους ίδιους. Αυτοί άφησαν την ομάδα να «κατρακυλήσει» στον πάτο της βαθμολογίας με τις επιλογές των τελευταίων ετών και φυσικά με τα χρέη που επέτρεψαν να δημιουργηθούν. Τώρα καλούνται για μια ακόμα φορά να αποφασίσουν για το μέλλον της ΑΕΚ. Ίσως είναι η πιο σημαντική απόφαση, γι’ αυτό άλλωστε όλες αυτές τις μέρες γίνονται συνεχείς διαβουλεύσεις από νυν και …πρώην προέδρους της ΠΑΕ. Όλοι τους, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, ενδιαφέρονται άμεσα για το τι θα συμβεί.
Την ίδια ώρα ο Δημήτρης Μελισσανίδης συνεχίζει τις δικές του επαφές, για να είναι απόλυτα έτοιμος την επόμενη μέρα. Δείχνει πιο αποφασισμένος από ποτέ να κάνει πράξη το όνειρο των φιλάθλων της ομάδας. Την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτό που υποστηρίζουν άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά είναι ότι κάθε μέρα που περνάει γίνεται κι ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο. Ο κόσμος συσπειρώνεται δίπλα του όλο και περισσότερο. Αυτή τη στιγμή άλλωστε η επιστροφή του πρώην προέδρου στα κοινά της ομάδας αποτελεί το μοναδικό αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον.  Ήδη οι κινήσεις του τόσο με τις συναντήσεις που κάνει, όσο και με την ερασιτεχνική, «προδίδουν» τις προθέσεις του για την επόμενη μέρα.
Μετά απ’ όλα αυτά υπάρχει άραγε κάποιος που να πιστεύει ότι στη Γ.Σ της 14ης Μαϊου οι μέτοχοι θα πάρουν μια απόφαση η οποία να αντιτίθεται στα πλάνα του Μελισσανίδη; Αν το κάνουν θα πρέπει να αναλάβουν πλέον ξεκάθαρα τις ευθύνες τους γιατί εδώ που έφτασε η κατάσταση ο κόσμος δύσκολα θα ανεχθεί ημίμετρα για το μέλλον της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας...