Η επόμενη μέρα θα φανερώσει το... μυστικό

0
Μανώλης Βογιατζάκης
22/04/2013 • 02:00
Η επόμενη μέρα θα φανερώσει το... μυστικό
  • shares

 Αγωνιστικά, η ομάδα υποβιβάσθηκε επειδή εδώ και τέσσερις αγώνες δεν κατάφερε να πετύχει ούτε ένα γκολ. Δεν κατάφερε να δημιουργήσει έστω μια «κλασσική» ευκαιρία. Αυτή είναι και η μοναδική ευθύνη που αναλογεί στους ποδοσφαιριστές. Είναι όμως το λιγότερο. Οι παίκτες έχουν τη λιγότερη ευθύνη για τον υποβιβασμό.

Όταν η διοίκηση δεν αποτελεί «ασπίδα» για όλα αυτά τα νεαρά αμούστακα παιδιά καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά τα αφήνει αβοήθητα στην... αρένα έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Το μεγαλύτερο όμως το έχουν οι μέτοχοι. Αυτοί έφεραν την ΑΕΚ σ’ αυτή την κατάσταση, με την ΑΠΟΛΥΤΗ αδιαφορία τους και θα τους γράψει η ιστορία με τον πλέον αρνητικό τρόπο. ʼραγε κοιμήθηκαν ήσυχοι το βράδυ της Κυριακής;

Το θέμα είναι τι γίνεται από εδώ και στο εξής. Τα σενάρια που ακούγονται για την επόμενη μέρα είναι πολλά. Ο κόσμος δεν ξέρει τι να πρωτοπιστέψει. Ακούει διάφορα... «Κάποιοι ήθελαν να υποβιβασθεί η ΑΕΚ για να την πάρουν... καθαρή από χρέη», λένε κάποιοι.

«Δεν υπάρχει κανένας που να ενδιαφέρεται πλέον για την ΑΕΚ», υποστηρίζουν κάποιοι άλλοι. Πολλές απόψεις, πολλά σενάρια. Την αλήθεια όμως, προς το παρών τουλάχιστον, δεν τη γνωρίζει κανένας.

Ο Τραϊανός Δέλλας με μια φράση στη συνέντευξη τύπου, μετά το ματς στο Περιστέρι, ήταν ξεκάθαρος: «Χρόνος υπάρχει να δούμε αν το έγκλημα αυτό ήταν προμελετημένο ή εξ αμελείας». Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα. Ο χρόνος και η επόμενη μέρα θα φανερώσει αν τελικά κρύβεται κάτι πίσω απ’ τον υποβιβασμό της ΑΕΚ ή όχι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κόσμος της Ένωσης δεν θα ξεχάσει...

Γράψτε το σχόλιο σας...