Τώρα μιλούν οι Αντρες

0
Μανώλης Βογιατζάκης
21/04/2013 • 01:12
Τώρα μιλούν οι Αντρες
  • shares

Αυτό που έχει τώρα σημασία για την Ένωση είναι να νικήσει τον Ατρόμητο, να δει αν θα ευνοηθεί απ' τα υπόλοιπα αποτελέσματα και στη συνέχεια να περιμένει την Τετάρτη την επιτροπή εφέσεων. Ποιος το περίμενε ότι θα έφτανε η στιγμή που η υπόθεση «παραμονή στην κατηγορία» δε θα εξαρτιόταν αποκλειστικά απ' τον δικέφαλο... Κι όμως έφτασε.

Η Τετάρτη όμως είναι πολύ μακριά και όποιος ασχολείται από τώρα με το τι θα γίνει στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ είναι ...αλλού. Το μόνο που υπάρχει αυτή τη στιγμή για την ΑΕΚ είναι η νίκη στο Περιστέρι. Τι κι αν έχει σημαντικότατες αγωνιστικές απώλειες, τι κι αν η ψυχολογία είναι στο ναδίρ απ' όλα όσα έχουν προηγηθεί. Αυτό το ματς είναι για ...ʼντρες. Μπαίνεις μέσα, σέβεσαι τον εαυτό σου και νικάς τον αδιάφορο Ατρόμητο.

Θα μου πείτε, στο κρισιμότερο ματς της ιστορίας της, κόντρα στον Πανθρακικό, η ΑΕΚ δε δημιούργησε ...μισή ευκαιρία. Πως ζητάς να φύγουν με το «διπλό» απ' το Περιστέρι; Κανένας δε διαφωνεί. Όμως εδώ μιλάμε για κάτι εντελώς διαφορετικό. Εδώ ακόμα και οι ποδοσφαιριστές «παίζουν» πολλά. Μάλλον «παίζουν» τα πάντα. Δεν διακυβεύεται μόνο η επόμενη μέρα της Ένωσης, αλλά και η δική τους. Γι' αυτό το λόγο μόνο οι ʼντρες μπορούν να μπουν και να νικήσουν... Για να δούμε...

Γράψτε το σχόλιο σας...