Καλά τα λόγια, αλλά μένει να τα κάνετε πράξη

0
Μανώλης Βογιατζάκης
14/04/2013 • 03:40
Καλά τα λόγια, αλλά μένει να τα κάνετε πράξη
  • shares

Κι όμως φτάσαμε δύο στροφές πριν το φινάλε του φετινού "μαραθωνίου", χωρίς η Ένωση να έχει εξασφαλίσει την παρουσία τους και στο επομενο πρωτάθλημα της Super League.

Το ανησυχητικό για τον δικέφαλο είναι ότι τον τελευταίο μήνα δεν αποδίδει καθόλου καλό ποδόσφαιρο, ή αν θέλετε διαφορετικά, δεν έχει την εικόνα που μας έδειξε στο νικηφόρο σερί που πραγματοποίησε και με το οποίο "ξεκόλλησε" απ' τον πάτο της βαθμολογίας. Αντίθετα δημιουργεί φάσεις με το... σταγονόμετρο, κάνει αρκετά λάθη στην άμυνα και ιδιαίτερα στις στημένες φάσεις.

Εδώ που έφτασε όμως τώρα η κατάσταση τα περιθώρια πραγματικά τελείωσαν. Δεν υπάρχει καμία άλλη δικαιολογία για κανέναν. Στις δηλώσεις τους οι ποδοσφαιριστές του δικεφάλου εμφανίζονται σίγουροι ότι μπορούν να πάρουν τη νίκη, η οποία και θα τους κρατήσει στην κατηγορία. Το θέμα είναι να το αποδείξουν μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Εκεί όπου κρίνονται τα πάντα. Τα λόγια τελείωσαν. Τώρα μένουν μόνο οι πράξεις. Τίποτε άλλο.

Ο Πανθρακικός μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι. Έχει έναν σοβαρό προπονητή στον πάγκο, μια ταχύτατη ομάδα και μπορεί να κάνει τη ζημιά. Το θέμα είναι να υπάρχει ψυχραιμία και υπομονή, τόσο απ' τους παίκτες, όσο και απ[' τον κόσμο, ο οποίος είναι λογικό να πιέζει για  τη νίκη. Μόνο με στήριξη όμως κατά τη διάρκεια του αγώνα μπορεί να τα καταφέρει. 

Γράψτε το σχόλιο σας...