Μόνο ο κόσμος της, θύμισε ΑΕΚ

0
Μανώλης Βογιατζάκης
01/04/2013 • 08:28
Μόνο ο κόσμος της, θύμισε ΑΕΚ
  • shares

Οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν υπολόγισαν ούτε την κακή φετινή πορεία, ούτε την απόσταση, ούτε και τα χρήματα που θα έπρεπε να δαπανήσουν για να  παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα. Είναι όμως κρίμα, στην Ελλάδα του 2013 με τα τόσα οικονομικά προβλήματα, να θέλουν περισσότεροι από 1500 φίλαθλοι να παρακολουθήσουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και να μην τους επιτρέπεται η είσοδος, ενώ την ίδια ώρα οι εξέδρες παραμένουν άδειες.

Ο περισσότερος κόσμος της ΑΕΚ πάντως μπήκε στο γήπεδο και φρόντισε για 90 αγωνιστικά λεπτά να μετατρέψει σε …Νέα Φιλαδέλφεια το δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς, περιμένοντας απλά τη νίκη που ουσιαστικά θα έβαζε από την 27η αγωνιστική τέλος στον «εφιάλτη» του υποβιβασμού.

Κι όμως το θέαμα που είδαν τόσο απ’ την ομάδα τους, όσο και απ’ τον αντίπαλο, σε καμία περίπτωση δε δικαίωσε τις προσδοκίες που υπήρχαν. Κακό παιχνίδι μεταξύ του Λεβαδειακού και της ΑΕΚ, με τους μοναδικούς που «διασώθηκαν» αγωνιστικά απ’ την Ένωση να είναι ο Κορδέρο με τον Ανάκογλου και τον Ρίκκα, ενώ αρκετές καλές στιγμές είχε και ο Παύλος Μητρόπουλος.

Μετά το κακό ματς κόντρα στη Βέροια, η ΑΕΚ δεν έπεισε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, αλλά το πρόσημο είναι θετικό μόνο και μόνο απ’ το αποτέλεσμα, αφού ο βαθμός είναι σημαντικός στην προσπάθεια των «κιτρινόμαυρων». Ο Λίνεν πάντως άργησε να αλλάξει πρόσωπα στην ενδεκάδα, με αποτέλεσμα όσο περνούσε η ώρα να γίνεται όλο και πιο εμφανή η κούραση των ποδοσφαιριστών του. Σαν να μην έφτανε αυτό, ειλικρινά κάνω μεγάλη προσπάθεια να κατανοήσω ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο επιμένει ακόμα στον Φουρτάδο; Ειλικρινά δεν βρίσκω κανέναν λόγο…

Γράψτε το σχόλιο σας...