Ένας - ένας να παίρνουν σειρά...

0
Μανώλης Βογιατζάκης
30/03/2013 • 08:16
Ένας - ένας να παίρνουν σειρά...
  • shares

Αρχικά να δώσουν εξηγήσεις για το που πήγαιναν τα χρήματα που έμπαιναν στο ταμείο, αντί να αποδίδεται σωστά και τακτικά ο ΦΠΑ και στη συνέχεια να υποστούν τις συνέπειες, αν αποδειχθεί φυσικά ότι είναι υπεύθυνοι.

Έπρεπε να είχε αρχίσει καιρό αυτή η διαδικασία, πριν φτάσει η ΑΕΚ στο ...αμήν. Έστω όμως,  ακόμα και τώρα είναι καλό που έγινε η αρχή. Το αρνητικό για την Ένωση είναι ότι απ’ τη συγκεκριμένη διαδικασία δεν πρόκειται να της επιστραφούν τα χρήματα. Η ηθική όμως δικαίωση ότι ενδεχομένως να «πληρώσουν» όσοι την έφεραν σ’ αυτό το σημείο, αναμφισβήτητα θα αποτελεί κατά κάποιο τρόπο μια «ηθική» νίκη.

Η αλήθεια είναι ότι όσο περνάει ο καιρός, τόσο αρχίζει να γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα αυτή η υπόθεση, αφού μετά τους Δημητρέλο και Νικολαϊδη αναμένεται να πάρουν σειρά τόσο ο Νίκος Θανόπουλος, όσο και ο Σταύρος Αδαμίδης. Αξίζει να ακούσει κάποιος τι έχουν να πουν για τις περιόδους που βρέθηκαν στον προεδρικό θώκο της ομάδας.

Υ.Γ: Η ΑΕΚ μπορεί στη Λιβαδειά να τελειώνει μια και καλή με την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία. Με νίκη στέλνει μήνυμα σε όλους ότι «και πολύ κράτησε αυτός ο …εφιάλτης του υποβιβασμού». Στα …πόδια των παικτών του Λίνεν είναι όλα. Φεύγουν με τη νίκη και ηρεμούν ως το φινάλε του πρωταθλήματος. Η ισοπαλία μόνο αρνητικό αποτέλεσμα δεν είναι, ενώ με ήττα το άγχος όλο και θα αυξάνεται…

Γράψτε το σχόλιο σας...