Αυτή τη φορά τα λάθη δε συγχωρούνται

0
Μανώλης Βογιατζάκης
15/03/2013 • 19:14
Αυτή τη φορά τα λάθη δε συγχωρούνται
  • shares

Απλά είναι τα πράγματα. Η Ένωση νικάει τη Βέροια και συνεχίζει να μένει "ζωντανή" στον στόχο της. Όχι ότι αν δε νικήσει η ΑΕΚ ...χάνεται και μαθηματικά. Απλά σε συνδυασμό με το άγχος το οποίο θα είναι ακόμα πιο έντονο, καταλαβαίνει κανείς ότι θα δυσκολέψει πολύ η κατάσταση.

Γι' αυτό και τη δεδομένη χρονική στιγμή, στο συγκεκριμένο παιχνίδι τα λάθη δε συγχωρούνται. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, ο κόσμος αναμένεται να είναι και πάλι εκεί για να τους βοηθήσει, άρα ούτε δικαιολογίες επιτρέπονται. Η ΑΕΚ διαθέτει καλύτερη ομάδα απ' τη Βέροια και το μόνο που μένει είναι οι ποδοσφαιριστές της να μπουν στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού σταδίου και μετά από δύο ώρες να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

"Πολύ εύκολα τα λές", θα πουν κάποιοι. Έτσι είναι. Πιστεύω ότι η ΑΕΚ, μπορεί σ' αυτό το ματς να επιστρέψει στις επιτυχίες και στα δύο επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια να δώσει οριστικό τέλος στον ...εφιάλτη του υποβιβασμού. Αυτό άλλωστε λένε και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές του δικεφάλου. Το μόνο που μένει βέβαια είναι και το σημαντικότερο. Να κάνουν δηλαδή πράξη τα λόγια και τις υποσχέσεις...

Γράψτε το σχόλιο σας...