Πάει με χαμηλά τον πήχη η ΑΕΚ, αλλά η «κρυφή ελπίδα» πάντα υπάρχει

0
Μανώλης Βογιατζάκης
09/03/2013 • 13:35
Πάει με χαμηλά τον πήχη η ΑΕΚ, αλλά η «κρυφή ελπίδα» πάντα υπάρχει
  • shares

Αν θυμάμαι καλά πάντως και με τον Ατρόμητο φαβορί ήταν ο Ολυμπιακός, αλλά ηττήθηκε. Και με την Κέρκυρα φαβορί ήταν πέρυσι ο Ολυμπιακός, αλλά και τότε είχε ηττηθεί. Με το πρώτο, επιτρέψτε μου αλλά δε θα συμφωνήσω. Καμία ομάδα δεν είναι χαμένη πριν σφυρίξει  ο διαιτητής. Πλεονέκτημα σίγουρα υπάρχει και μάλιστα σημαντικό, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να ...τελειώνουμε ένα ματς πριν καν αρχίσει.

Είναι η πρώτη φορά που η ΑΕΚ πάει στο Φάληρο με τα ...φτερά τόσο κατεβασμένα και την ψυχολογία στο ναδίρ. Κι όμως υπάρχουν ποδοσφαιριστές της Ένωσης με τους οποίους αν κάποιος έχει την ευκαιρία να συζητήσει, καταλαβαίνει ότι όχι μόνο δε θεωρούν χαμένο το παιχνίδι, αλλά πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη. Πολλοί θα πουν ότι είναι «...βαθιά νυχτωμένοι», ότι «ζουν σε άλλο κόσμο» και διάφορα άλλα που λέγονται όταν θέλουμε να «ισοπεδώσουμε» τα πάντα. Όταν όμως μιλάμε για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές και μόνο το γεγονός ότι δε θεωρούν χαμένο το παιχνίδι, κάτι λέει για εμένα.

Η ΑΕΚ πάει στο «Γ. Καραϊσκάκης» έχοντας τον πήχη πιο χαμηλά από ποτέ, αλλά πάντα υπάρχει αυτή η κρυφή ελπίδα στους παίκτες να γίνουν οι «ήρωες» και να εξιλεωθούν στα μάτια των φιλάθλων, στη χειρότερη αγωνιστική σεζόν της ιστορίας του δικεφάλου. Το αν θα καταφέρουν να το πετύχουν ή αν θα δικαιωθούν όσοι τους θεωρούν χαμένους πριν καν αρχίσει το ματς, είναι κάτι που θα αποδειχθεί πολύ σύντομα.

Γράψτε το σχόλιο σας...