Τώρα θα φανεί αν μπορεί να κάνει την ...υπέρβαση

0
Μανώλης Βογιατζάκης
11/02/2013 • 08:11
Τώρα θα φανεί αν μπορεί να κάνει την ...υπέρβαση
  • shares

Στην Κέρκυρα, τι κι αν της έλειπε ο βασικός της επιθετικός. Τι κι αν αντιμετώπισε νέο πρόβλημα τραυματισμού ο επίσης βασικός στον β’ γύρο, Αντώνης Ρίκκα. Το γκολ ήρθε από τον ιδιαίτερα φορμαρισμένο Ρότζερ Γκερέϊρο, ο οποίος στην κορυφή του ρόμβου βρίσκει ξανά τον καλό του εαυτό. Όσο για τον Φώντα Φέτση, ο οποίος αντικατέστησε τον εκ των αρχηγών της Ένωσης αριστερά στη μεσαία γραμμή, με μια λέξη ήταν εκπληκτικός. Έκανε σχεδόν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο και αν είχε σκοράρει στη φάση που τον έβγαλε ο Φούντας σε πλεονεκτική θέση, θα μιλάγαμε για το …απόλυτο παιχνίδι του.

Μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Παύλος Μητρόπουλος, με τους Κουτρουμπή και Μπουγαϊδη να βγαίνουν νικητές σχεδόν σε όλες τις «μονομαχίες» με τους αντιπάλους τους, τόσο χαμηλά, όσο και στον αέρα. Ο Κωνσταντόπουλος ήταν σταθερότατος όποτε χρειάστηκε και διατήρησε το μηδέν στην άμυνα, ενώ στην επίθεση ο Φούντας έτρεχε και για τον Φουρτάδο, ο οποίος δεν φάνηκε ούτε σ’ αυτό το παιχνίδι.

Τα πράγματα πλέον είναι ξεκάθαρα. Στην τετράδα των αγώνων που ακολουθεί με ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αλλά και Πλατανιά – Ολυμπιακό εκτός έδρας θα φανεί αν η ΑΕΚ μπορεί να κάνει σκέψεις για τις υψηλότερες θέσεις ή αν θα συνεχίσει να μάχεται για την παραμονή της, έστω και σε πλεονεκτικότερη απ’ τις υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται σε πιο δύσκολη κατάσταση.

Γράψτε το σχόλιο σας...