«Έμαθε» να νικάει η ΑΕΚ

0
Μανώλης Βογιατζάκης
03/02/2013 • 07:53
«Έμαθε» να νικάει η ΑΕΚ
  • shares

Αν εξαιρέσουμε σχεδόν ένα 20λεπτο στο β΄ημίχρονο όταν ο δικέφαλος έδωσε χώρο στον Πανιώνιο, οι γηπεδούχοι κινδύνευσαν ελάχιστα. Ίσως επηρέασε τους παίκτες της ΑΕΚ και η αλλαγή συστήματος του Λίνεν, δύο φορές στο β’ σαρανταπεντάλεπτο, αφού μέχρι τότε έδειχναν να ανταποκρίνονται πολύ καλύτερα στο ρόμβο της μεσαίας γραμμής.

Για ένα ακόμα ματς ο Παύλος Μητρόπουλος και ο Μιγκέλ Κορδέρο είχαν εξαιρετική απόδοση, ενώ ο Φώντας Φέτσης έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, καλύπτοντας επάξια την απουσία του τραυματία Ρίκκα. Ο Γκερέϊρο μετά από πολύ καιρό πραγματοποίησε θετική εμφάνιση, βοηθώντας με ουσιαστικό τρόπο την ομάδα του να φτάσει στη νίκη.
Ο Τσουμάγκας παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει όλο και περισσότερη εμπιστοσύνη στις ικανότητές του κι αυτό του …βγαίνει στο γήπεδο, ενώ και ο Τσουκαλάς, παρά το ότι μπήκε από το …παράθυρο στην ενδεκάδα, απέδειξε ότι μπορεί να θεωρείται ως μια αρκετά σημαντική λύση για την άμυνα.

Το πιο σημαντικό για την ΑΕΚ είναι ότι πήρε τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι την απομάκρυναν ακόμα περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον πάει με περισσότερη ηρεμία στην Κέρκυρα την επόμενη Κυριακή για να «κλειδώσει» την παραμονή της και να παίξει χωρίς άγχος στη συνέχεια.

Γράψτε το σχόλιο σας...