Από ήττα - μαχαιριά, σε βαθμό αισιοδοξίας

0
Μανώλης Βογιατζάκης
21/01/2013 • 11:04
Από ήττα - μαχαιριά, σε βαθμό αισιοδοξίας
  • shares

Η βαθμολογική διαφορά με τον ʼρη έμεινε στον πόντο και τώρα στα δύο εντός έδρας ματς με ΟΦΗ και Πανιώνιο, αλλά και σ’ αυτό με την Κέρκυρα που ακολουθεί, η Ένωση έχει τη δυνατότητα να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από τις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και να βάλει τις βάσεις για ένα πιο ...ήρεμο φινάλε.

Στο ματς της Θεσσαλονίκης αυτός που έκανε την τεράστια διαφορά ήταν ο Παύλος Μητρόπουλος. Έκανε τα ...πάντα στον αγωνιστικό χώρο ο Έλληνας μέσος. Έδινε την εντύπωση ότι ανά πάσα στιγμή βρισκόταν παντού για να προσφέρει λύσεις. «ʼλλη» ομάδα είναι η ΑΕΚ με τον Μητρόπουλο στο κέντρο.

Εξαιρετική παρουσία είχαν και ο «αναγεννημένος» Αντώνης Ρίκκα με τον Μιγκέλ Κορδέρο. Ο ρόμβος στη μεσαία γραμμή τους ταιριάζει κι αυτό γίνεται ολοένα και πιο ξεκάθαρο.

Στην άμυνα ο Μαυρουδής Μπουγαϊδης συνέχισε να δίνει απαντήσεις σε όσους είχαν σκοπό να τον «τελειώσουν» από το πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Πολύ καλή παρουσία από τον νεαρό κεντρικό αμυντικό, έχοντας δίπλα του τον Κώστα Τσούπρο, ο οποίος δεν άφησε κανέναν να καταλάβει την απειρία του. Με σωστές τοποθετήσεις, έδιωχνε τον κίνδυνο από την εστία του Κωνσταντόπουλου και είχε ενεργητικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα.

Τώρα η ΑΕΚ κρατάει την τύχη στα χέρια της και μένει να επαναλάβει την εμφάνιση που έκανε κόντρα στην Ξάνθη για να ανέβει τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά.

Γράψτε το σχόλιο σας...