Το θέμα είναι αν αντέχει η ΑΕΚ ακόμα έναν μήνα

0
Μανώλης Βογιατζάκης
06/01/2013 • 02:42
Το θέμα είναι αν αντέχει η ΑΕΚ ακόμα έναν μήνα
  • shares

Τελικά αυτό που διαβάσαμε δεν είχε καμία σχέση. Πάλι γενικότητες, πάλι διορία, αυτή τη φορά ενός μήνα και κανένα σημάδι που να δείχνει ότι προχωράει θετικά αυτή η υπόθεση. Το θέμα είναι αν αντέχει η ΑΕΚ, υπό τις υπάρχουσες συνθήκες για έναν ακόμα μήνα. Ο κόσμος και οι ποδοσφαιριστές έχουν φτάσει στο αμήν και εννοείται ότι δεν άρεσε σε κανέναν αυτή η νέα καθυστέρηση.

Τα μόνα ίσως θετικά στοιχεία που μπορεί να εντοπίσει κάποιος στην ανακοίνωση του Δημήτρη Βιντιάδη είναι ότι τονίζει πως η Seymour Pierce παραμένει στο πλευρό του, ως σύμβουλος. Επίσης το ότι για πρώτη φορά έθεσε έναν συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα για να καταθέσει επίσημη προσφορά για την αγορά των μετοχών, ενδεχομένως να προστεθεί στα θετικά, αφού μέχρι τώρα ούτε αυτό είχε συμβεί.

Από εκεί και πέρα όμως μόνο γενικότητες, χωρίς τίποτα συγκεκριμένο. Ξαφνικά ανακάλυψαν ότι τα χρήματα που απαιτούνται είναι περισσότερα απ' ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί.  Μα οι ίδιοι οι ορκωτοί λογιστές του κ. Βιντιάδη υποστήριξαν μετά τον έλεγχο ότι τα χρέη της εταιρίας είναι λιγότερα απ’ όσα υπολόγιζαν.

Απογοήτευση για τον κόσμο και ειδικά σε μια μέρα που συνδυάστηκε με την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης. Η ΑΕΚ μπήκε ιδανικά στο ματς με τον Έβαλντ Λίνεν να δικαιώνεται για τις επιλογές του να βάλει στην ενδεκάδα τους Ρίκκα και Φέτση. Από το 30' όμως και μετά ο Σάκης Τσιώλης με τις κινήσεις που έκανε, κατάφερε να γυρίσει το ματς υπέρ της ομάδας του, χωρίς να υπάρχει κάποια αντίδραση από τον πάγκο της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας...