Τέτοιες εμφανίσεις τη γυρίζουν πολυ πίσω

0
Μανώλης Βογιατζάκης
11/12/2012 • 02:15
Τέτοιες εμφανίσεις τη γυρίζουν πολυ πίσω
  • shares

 Η επιλογή του Λίνεν να βάλει τον Κοτσαρίδη ως αριστερό μπακ αποδείχθηκε λανθασμένη, αφού ο νεαρός άσσος δεν κατάφερε να ανταποκριθεί. Δεν είναι η θέση του βέβαια και δεν είναι δυνατόν να του χρεώνουμε ξαφνικά τη αποτυχία επειδή κάποιος έπρεπε να "βαφτιστεί" αριστερό μπακ.

Δεν ήταν όμως μόνο αυτό το πρόβλημα. Δημιουργικά η ΑΕΚ ήταν ανύπαρκτη. Καμία τελική πάσα, απ' την οποία να δημιουργούνται προϋποθέσεις για να απειληθεί η αντίπαλη εστία. Ειδικά στο ά ημίχρονο ο Παυλής ήταν σαν να μην έπαιζε, αφού η μπάλα δεν έφτανε σχεδόν ποτέ σ' αυτόν. Όχι ότι στο β' ημίχρονο ήταν καλύτερη η κατάσταση. Δεν είναι δυνατόν να είσαι η ΑΕΚ, να παίζεις σε ένα ματς, στο οποίο με νίκη απομακρύνεσαι πλέον για τα καλά από την τελευταία θέση και να έχεις αυτή την απόδοση. Απλά δε γίνεται...

Η διαιτησία αποτελεί τη δικαιολογία της Ένωσης σ' αυτό το παιχνίδι, λόγω συγκεκριμένων περιπτώσεων, αλλά δε θα πρέπει να χάνουμε το ...δάσος. Το πιο σημαντικό είναι να βελτιωθεί η ομάδα. Να βρει τρόπους ο Λίνεν να παρουσιάζει η ομάδα ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο. Κι αυτό πρέπει να γίνει άμεσα, ειδάλλως όλα τα παιχνίδια ως το τέλος θα είναι ...τελικοί.

Γράψτε το σχόλιο σας...