Ας κρατάμε μικρό καλάθι

0
Μανώλης Βογιατζάκης
13/09/2012 • 02:25
Ας κρατάμε μικρό καλάθι
  • shares

 Αν προσθέσουμε μάλιστα και τα καθημερινά δημοσιεύματα, στα οποία συνεχώς σημειώνεται ότι γίνονται βήματα προόδου στη συγκεκριμένη υπόθεση (χωρίς βέβαια αυτά να αποδεικνύονται από γεγονότα, αλλά μόνο από πληροφορίες), είναι απολύτως λογικό να κάνουν τον κόσμο να πείθεται όλο και περισσότερο.

Το ανησυχητικό στην υπόθεση είναι ότι μέχρι στιγμής όλη η ενημέρωση που έχουμε είναι από την πλευρά της ΠΑΕ και των ανθρώπων που φέρονται να έκαναν το "προξενιό" με τους υποψήφιους επενδυτές. Ο Δημήτρης Βιντιάδης και ο Κιθ Χάρις δεν έχουν πει την παραμικρή λέξη. Δεν έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους. Και μόνο για το λόγο αυτό οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού στο πρόσφατο παρελθόν η ΑΕΚ δεν την έχει... πατήσει μία και δύο φορές από "σωτήρες", οι οποίοι στο τέλος έκαναν πίσω και κέρδισαν μόνο προσωπική προβολή από την ενασχόλησή τους με την Ένωση. Ίσως βέβαια και το ότι δε "μιλάνε" να μην είναι απαραίτητα αρνητικό στοιχείο γι' αυτούς. Συμφωνώ ότι αυτή τη φορά φαίνεται να συμβαίνει κάτι διαφορετικό. Ακόμα και η αρχική προσέγγιση που έγινε, ήταν σοβαρή και άκρως επαγγελματική. Τα στοιχεία που ζήτησαν στη συνέχεια αποδεικνύουν ότι είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν. Φτάνουν όμως όλα αυτά;

Σίγουρα τα μηνύματα είναι αισιόδοξα, αλλά ας μη βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα μόνο από την παρουσία των (κατά τα άλλα σοβαρών και απόλυτα επιτυχημένων) υποψήφιων επενδυτών στα επίσημα του ΟΑΚΑ. Το γεγονός αυτό από μόνο του δε σημαίνει και κάτι το ιδιαίτερο. Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει ακούσει πολλά, αλλά από αποτέλεσμα ...μηδέν. Γι' αυτό το καλύτερο, ακόμα και τώρα, είναι να κρατάμε μικρό... καλάθι. Έτσι κι αλλιώς λίγες μέρες έμειναν μέχρι τη Γ.Σ της 5ης Οκτωβρίου, όταν και θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πάντα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας...