Κρίμα για τα νέα παιδιά και τον κόσμο

0
Μανώλης Βογιατζάκης
26/08/2012 • 01:20
Κρίμα για τα νέα παιδιά και τον κόσμο
  • shares

Ο Βλάχος πάντως περισσότερο "τρελάθηκε" από το γεγονός ότι, πριν το γκολ ο Σανκαρέ πέρασε σαν σταματημένο τον Γιάγκο, παρά απ' το λάθος του Κωνσταντόπουλου στη συνέχεια. ʼυτό όμως "πλήρωσε" η ΑΕΚ και έκανε ποδαρικό με το αριστερό, πικραίνοντας τους φιλάθλους της, οι οποίοι προσπάθησαν να τη βοηθήσουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Έδειξαν ότι είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν την προσπάθεια που άρχισε, χωρίς να ενδιαφέρονται μόνο για το αποτέλεσμα. Αν διατηρηθεί αυτό το πάθος και ο παλμός που υπήρχε στις εξέδρες, τότε η ΑΕΚ μπορεί να πετύχει πολλά, αφού ταλέντο και όρεξη για δουλειά είναι δεδομένο ότι υπάρχουν στην ομάδα. Το βασικό είναι να μην απογοητευθεί ο κόσμος. Χρειάζεται στήριξη και πίστη. Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Εννοείται ότι ένας σύλλογος όπως η ΑΕΚ οφείλει να νικάει σε κάθε παιχνίδι. Φέτος όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Τα νεαρά παιδιά, ναι μεν έχουν τη διάθεση και το ταλέντο για να πρωταγωνιστήσουν, αλλά τα στοιχεία αυτά αυτά από μόνα τους δε φτάνουν.

Κόντρα στον Αστέρα, ο Αρκούδας ήταν σταθερός σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ και ο Κοντοές από τα αριστερά βγήκε νικητής στις περισσότερες μονομαχίες με τους αντιπάλους του. Θετικό ντεμπούτο έκανε και ο Κουτρουμπής, ο οποίος έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει άμεσα και να υπολογίζεται ως βασικός.

Στο κέντρο ο Λαγός έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, ενώ ο Γροντής, η αποκάλυψη της προετοιμασίας, αν και δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες, ήταν συνεχώς μέσα σε όλες τις φάσεις. Ο Φούντας με τον Κουρέλλα θέλησαν να παίξουν από τα άκρα και σε αρκετές περιπτώσεις τα κατάφεραν, ενώ τα δυνατά σουτ του πρώτου αποτέλεσαν πηγή κινδύνου για την αντίπαλη εστία. Ο Παυλής έτρεξε, έδωσε μάχες και προσπάθησε πολύ στην κορυφή της επίθεσης, αλλά ανάμεσα σε δύο υψηλόσωμους αμυντικούς, οι οποίοι τον έσπρωχναν συνεχώς εκτός περιοχής, είχε ελάχιστη βοήθεια. Σε σχέση με τον Φουρτάδο πάντως είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

Ο Γιάγκο δε βρέθηκε σε καλή βραδιά. Δε θα πρέπει βέβαια να ξεχνάμε ότι δεν είναι αμυντικός χαφ. Αναγκαστικά έπαιξε εκεί αφού δεν υπάρχουν επιλογές και ο Βλάχος συνεχώς ψάχνει λύση εκ των έσω. Δεν έχει άλλωστε κι άλλη επιλογή. Ίσως με την έλευσή του ο Κορδέρο, ο οποίος συνοδεύεται από πολύ καλές συστάσεις, να δώσει τη λύση που αναζητά ο προπονητής της ΑΕΚ στη μεσαία γραμμή.

Ό, τι έγινε, έγινε. Η ΑΕΚ κρατάει την πολύ καλή παρουσία των νεαρών άσσων, οι οποίοι έδειξαν έτοιμοι να ανταποκριθούν στη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας τους, αλλά και τη δυναμική παρουσία των φιλάθλων.

Υ.Γ: Ο Ανδρέας Δημητρέλος δικαιώθηκε απόλυτα και του αξίζουν συγχαρητήρια. Έτρεχε σχεδόν μόνος του έδω και πολλούς μήνες, είτε στην εφορία, είτε όπου αλλού χρειαζόταν για να εξασφαλίσει η ΑΕΚ φορολογική ενημερότητα, αλλά και άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα και τα κατάφερε.

Γράψτε το σχόλιο σας...