Πρόλαβε να "εκραγεί" ο Βλάχος

0
Μανώλης Βογιατζάκης
05/08/2012 • 22:15
Πρόλαβε να "εκραγεί" ο Βλάχος
  • shares

Ο τεχνικός του δικεφάλου "τελείωσε" από τώρα τον Αγκιριμπά, ενώ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τους υπόλοιπους. Γενικά πάντως  δε μπορούν να βγουν πολλά συμπεράσματα από το 45λεπτο που παίχθηκε ποδόσφαιρο στο Νοτς Κάουντι. Ο Τσαμουρλίδης, μετά το ματς απέναντι στη Μπλάκμπερν, ξανά δεν ήταν καλός ως κεντρικός αμυντικός, αλλά δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η θέση του είναι στο αριστερό άκρο. Στη μεσαία γραμμή έγιναν και πάλι πολλά λάθη. Εύκολα λάθη, τα οποία έδιναν τη δυνατότητα στον αντίπαλο να βγει με άνεση στην κόντρα. Ευτυχώς για την Ένωση ο Αραμπατζής βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα και κράτησε ...χαμηλά το σκορ με τις αποκρούσεις του.

Όσο κι αν σε κάποιους φανεί υπερβολικό, είναι πλήγμα γι' αύτη την ΑΕΚ ο τραυματισμός του Γκερεϊρο. Ο Βραζιλιάνος, παρά το γεγονός ότι μέχρι τώρα δεν έχει αποδώσει ανάλογα με τις ικανότητές του, αλλά και με βάση τις οικονομικές του απολαβές, φέτος ήταν ένας από τους έμπειρους παίκτες που έχει στο ρόστερ της ομάδα και ειδικά τις τελευταίες μέρες έδειχνε να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Όταν λοιπόν έχεις ελάχιστους ποδοσφαιριστές με εμπειρία στο ρόστερ, είναι λογικό να αποτελεί απώλεια η απουσία τους. Πόσο μάλλον όταν έχουμε φτάσει σχεδόν στο τέλος του βασικού σταδίου προετοιμασίας και η ΑΕΚ δεν έχει ενισχυθεί.

Γι' αυτό εδώ και πολύ καιρό θα έπρεπε να αποτελεί προτεραιότητα για τον Θωμά Μαύρο και τη διοίκηση η απόκτηση έστω και προσωρινής ενημερότητας για να μπορούν να κάνουν μεταγραφές. Όχι να "τρέχουν" τελευταία στιγμή. Αυτό είναι το βασικό ζητούμενο και όχι ποιος θα είναι πρόεδρος ή αντιπρόεδρος. Είναι απαράδεκτο για μια ομάδα επιπέδου ΑΕΚ να φτάνουμε στο ...παρά ένα και να μην ξέρει αν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα ή αν θα μπορεί να κάνει μεταγραφές. Όσο νωρίτερα το καταλάβουν, τόσο λιγότερο θα διασύρεται το όνομα της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας...