Ένα ακόμα βήμα μπροστά για την ΑΕΚ

0
Μανώλης Βογιατζάκης
01/08/2012 • 17:00
Ένα ακόμα βήμα μπροστά για την ΑΕΚ
  • shares

Γροντής, Παπαδημητρίου και Καλογέρης ήταν για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι εξαιρετικοί και δείχνουν να κατανοούν απόλυτα αυτά που θέλει να περάσει ο Βλάχος στην ομάδα. Από ...κοντά και οι Κουρέλας, Νικολιάς, οι οποίοι βελτιώνονται καθημερινά στις προπονήσεις και αφήνουν πολλές υποσχέσεις για την επόμενη μέρα. Ο Γροντής έκανε εκπληκτικό παιχνίδι στο διάστημα που αγωνίστηκε και έδειξε ότι αν συνεχίσει έτσι θα αποτελεί έναν από τους βασικούς ποδοσφαιριστές της φετινής ΑΕΚ. Δεν είναι μόνο το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε, αλλά γενικά η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο αποδεικνύει τη σκληρή δουλειά που κάνει καθημερινά στις προπονήσεις.

Το ίδιο και ο Καλογέρης με τον Παπαδημητρίου. Σωστοί στη συντριπτική πλειοψηφία των προσπαθειών τους, έκαναν τη διαφορά στο β' ημίχρονο, το οποίο για τρίτο συνεχόμενο ματς αποδεικνύεται το ...καλό της ΑΕΚ. Πάρα πολύ καλή ήταν και η επανεμφάνιση του Μιχάλη Παυλή με τη φανέλα της Ένωσης. Παρά το γεγονός ότι του λείπουν προπονήσεις έδειξε ότι ξέρει καλά τη θέση και βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση απ' τους υπόλοιπους επιθετικούς που υπάρχουν στο ρόστερ, αν και κόντρα στη Ρέξαμ ο Σταματής πήρε πρωτοβουλίες, έτρεξε, σούταρε και γενικά έδειξε ιδιαίτερα βελτιωμένος.

Στο συγκεκριμένο ματς πραγματοποίησαν την καλύτερή τους εμφάνιση και οι "παλιοι" ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Γκερέϊρο, Λαγός και Ρίκκα έκαναν το πιο "μεστό" παιχνίδι τους και βοήθησαν σημαντικά τους νεαρότερους σε ηλικία, ώστε να ανταποκριθούν στο ρόλο που τους έχει δώσει ο Βλάχος. Γι' αυτό τους θέλει στην ενδεκάδα ο Έλληνας τεχνικός και γι' αυτό ζητάει συνεχώς μεταγραφική ενίσχυση.

Είπαμε όμως, ήταν απλά ένα βήμα μπροστά και τίποτα περισσότερο. Η ομάδα χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά και φυσικά τουλάχιστον 4 ποδοσφαιριστές με περισσότερη εμπειρία, ώστε να βοηθήσουν κατά τη διάρκεια του αγώνα τους ήδη υπάρχοντες.

Σε ότι αφορά στα όσα έγιναν στα Σπάτα κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, έχω την εντύπωση ότι παρότι οι περισσότεροι θέλουν να  μιλήσουν για ενότητα, έχω την εντύπωση ότι μάλλον πρόκειται για συμβιβασμό μεταξύ των δύο ή και περισσότερων "στρατοπέδων". Ακόμα κι έτσι όμως είναι σημαντικό ότι αποφάσισαν να συνεργαστούν για να καταφέρει η ΑΕΚ να πάρει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα από την ΕΕΑ και μετά βλέπουμε...

Γράψτε το σχόλιο σας...