Απ’ τις ...μαντινάδες στην πανέμορφη Αγία Γαλήνη Κρήτης, στο ...κυνήγι της είδησης στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Μετά από ένα πενταετές πέρασμα από το Alter κι ένα πιο σύντομο απ’ τον Alpha, βρίσκεται εδώ...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
30/09/2013 • 08:24

Ας κάνουν την αυτοκριτική τους

Κυριακή μεσημέρι. Περίπου 20 χιλιάδες φίλαθλοι έχουν δημιουργήσει μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο Ολυμπιακό στάδιο. Για όσους δεν το ...θυμούνται η ΑΕΚ συμμετέχει στην Γ' Εθνική ερασιτεχνική κι όμως ο κόσμος είναι εκεί. Δίνει δυναμικό παρών και στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Τι είδε μέσα στο γήπεδο; Την ομάδα του να δημιουργεί πάρα πολλές ευκαιρίες, αλλά και συγχρόνως να «κουράζει» κατά διαστήματα με την εμφάνιση.

09/09/2013 • 12:39

Ήρθαν και άλλαξαν την ΑΕΚ

Μέχρι το φιλικό της ΑΕΚ με την Καλλιθέα η Ένωση δεν είχε καταφέρει να πείσει τον κόσμο με την εικόνα που παρουσίαζε στα φιλικά προετοιμασίας. Και δεν αναφέρομαι μόνο στην ήττα απ' τη Νίκη Βόλου, ή στην ισοπαλία με την Καλαμαριά, αλλά ακόμα και στα πρώτα ματς με ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας, όταν ο δικέφαλος έπαιρνε τη νίκη, αλλά δεν έπειθε αγωνιστικά. Εννοείται ότι στα συγκεκριμένα παιχνίδια έπαιξε σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι η ομάδα βρισκόταν ακόμα στην αρχή της προετοιμασίας, αλλά αυτό από μόνο του δεν αποτελεί δικαιολογία όταν μιλάμε για μια ομάδα επιπέδου ΑΕΚ, η οποία έχει ως στόχο να περάσει ...τραίνο την κατηγορία.

05/09/2013 • 21:50

Κέρδος για την ΑΕΚ δεν ήταν το τρόπαιο

Εννοείται ότι κανένας απ’ την ΑΕΚ δεν ασχολήθηκε με την πρώτη θέση στο τουρνουά της Ραφήνας, αφού άλλος ήταν ο στόχος της συμμετοχής στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Να δοθεί η ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές με λίγο χρόνο παρουσίας στα φιλικά προετοιμασίας να δείξουν έστω και τώρα ότι αξίζουν να μείνουν στο ρόστερ. Ο Δέλλας έκανε αρκετές δοκιμές και μάλιστα ήθελε να τσεκάρει την αντίδραση κάποιων νεαρών παικτών της ομάδας σε διαφορετική θέση απ’ αυτή που αγωνίζονται κανονικά.

02/09/2013 • 18:44

Το πρώτο σοκ για την ΑΕΚ

Έφτασε λοιπόν και η στιγμή της κλήρωσης για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τη συμμετοχή της ΑΕΚ. Ποιος θα το περίμενε πέρυσι τέτοια εποχή… Κανένας, αλλά είναι η πραγματικότητα και όσο περνάει ο καιρός το συνειδητοποιούν όλο και περισσότερο οι φίλαθλοι της Ένωσης.

CLEAR FILTERS