Απ’ τις ...μαντινάδες στην πανέμορφη Αγία Γαλήνη Κρήτης, στο ...κυνήγι της είδησης στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Μετά από ένα πενταετές πέρασμα από το Alter κι ένα πιο σύντομο απ’ τον Alpha, βρίσκεται εδώ...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
30/09/2012 • 14:30

Η ΑΕΚ χρειαζόταν ένα "σοκ"

Πριν βιαστούμε να κατηγορήσουμε τον Βλάχο (όπως συμβαίνει συνήθως με κάθε προπονητή που "απομακρύνεται") καλό θα είναι να θυμηθούμε τι έχει συμβεί το τελευταίο διάστημα στην ΑΕΚ. Λόγω της παρουσίας μου στο βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Τσέστερ της Αγγλίας, είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω από κοντά τη δουλειά του Βαγγέλη Βλάχου. Η άποψή μου είναι ότι προσπάθησε πολύ για να δημιουργήσει ένα σύνολο με λίγους έμπειρους και πολλά νέα παιδιά, τα οποία είτε δεν είχαν καμία εμπειρία σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε ελάχιστη.

24/09/2012 • 05:05

Η χειρότερη φετινή ΑΕΚ

Βήμα πίσω ήταν για την ΑΕΚ η εμφάνισή της στην Κρήτη και θα πρέπει να προβληματίσει ακόμα περισσότερο τον Βαγγέλη Βλάχο και τους συνεργάτες του. Απέναντι σε έναν αντίπαλο με τα ίδια προβλήματα (ίσως ο ΟΦΗ να έχει και περισσότερα), με μια νεανική ομάδα, η οποία επίσης δεν είχε τη δυνατότητα να κάνει πολλές μεταγραφές, η Ένωση αποδείχθηκε πολύ κατώτερη του αναμενομένου.

17/09/2012 • 12:52

Η αστοχία και τα ...περίεργα με Χάρις-Βιντιάδη

Αν δε βάλεις τη μπάλα στα δίχτυα, νίκη δεν μπορείς να πάρεις. Ακόμα όμως κι αν σκοράρεις, όταν δεν αποφεύγεις τα επαναλαμβανόμενα ατομικά λάθη, τότε δύσκολα διατηρείς το υπέρ σου αποτέλεσμα.

13/09/2012 • 02:25

Ας κρατάμε μικρό καλάθι

Ξέρω ότι οι περισσότεροι φίλοι της ΑΕΚ όταν πληροφορήθηκαν ότι έρχεται στη χώρα μας ο Κιθ Χάρις και ο Δημήτρης Βιντιάδης για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Ένωσης με τον ʼρη, σκέφτηκαν ότι το μεγάλο "deal" πλησιάζει στο (αίσιο) τέλος του.

08/09/2012 • 02:29

Οι φωνές έπιασαν ...τόπο

Καιρό είχαμε να δούμε την ΑΕΚ να σκοράρει τρεις φορές. Απ' το ματς με τη Ρέξαμ. Στη Λιβαδειά, όχι μόνο έστειλε τη μπάλα στο ...πλεκτό, αλλά σε σχέση με το φιλικό κόντρα στον Ιωνικό, είδαμε έναν βελτιωμένο Ρότζερ Γκερέϊρο και για πρώτη φορά το "καλό" αγωνιστικό πρόσωπο του Εμίλιο Φουρτάδο. Αυτός που ξεχώρισε πάντως περισσότερο απ' όλους στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό ήταν ο Νίκος Κατσικοκέρης. Σκόραρε, είχε δοκάρι, ήταν μέσα στις φάσεις και έδωσε πολλές "μάχες" δείχνοντας ότι δίκαια ο Βαγγέλης Βλάχος στηρίζει πολλά πάνω του. Θετική επιστροφή και για τον Αντώνη Ρίκκα, ο οποίος αν και δεν απέφυγε τα λάθη στο α' ημίχρονο (μην ξεχνάμε ότι προέρχεται από τραυματισμό), είχε εξαιρετική απόδοση στο β' σαρανταπεντάλεπτο, βοηθώντας ανασταλτικά και δημιουργικά.

02/09/2012 • 08:04

Χωρίς κέντρο δεν πας πουθενά

Μόνο ο κόσμος της ΑΕΚ κατάφερε να φύγει ...νικητής από τα Πηγάδια. Ο εντυπωσιακός κόσμος, ο οποίος για κάποιον που δεν ξέρει τι γίνεται και έβλεπε κατά τύχη το ματς, έδινε την εντύπωση ότι η ομάδα βρίσκεται λίγο πριν την κατάκτηση του τίτλου.

CLEAR FILTERS