Απ’ τις ...μαντινάδες στην πανέμορφη Αγία Γαλήνη Κρήτης, στο ...κυνήγι της είδησης στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Μετά από ένα πενταετές πέρασμα από το Alter κι ένα πιο σύντομο απ’ τον Alpha, βρίσκεται εδώ...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
26/08/2012 • 01:20

Κρίμα για τα νέα παιδιά και τον κόσμο

Μόνο να χάσει δεν άξιζε η ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Με βάση την εικόνα του παιχνιδιού και τις ευκαιρίες που χάθηκαν, αν μια ομάδα δικαιούταν να πάρει το τρίποντο της νίκης, αυτή ήταν Ένωση. Μια φάση όμως μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Αυτό έγινε και ο Αστέρας από το ...πουθενά, έφυγε νικητής από το ΟΑΚΑ. Κρίμα για την τεράστια προσπάθεια των νεαρών άσσων του δικεφάλου, αλλά και για τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες, χειροκροτώντας όρθιος τους ποδοσφαιριστές, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα.

09/08/2012 • 02:25

Αυτά τα ματς τους κάνουν "άνδρες"

Το ότι το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Έβερτον θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο το γνωρίζαμε. Η διαφορά των δύο ομάδων άλλωστε είναι χαώδης, γι' αυτό και από την πρώτη στιγμή ο Βαγγέλης Βλάχος είχε πει στους ποδοσφαιριστές του ότι θέλει να απολαύσουν το ματς και να κερδίσουν μια σημαντική εμπειρία.

05/08/2012 • 22:15

Πρόλαβε να "εκραγεί" ο Βλάχος

Το τέταρτο φιλικό προετοιμασίας της ΑΕΚ διακόπηκε λόγω βροχής στο ημίχρονο, αλλά ο Βαγγέλης Βλάχος πρόλαβε να γίνει έξαλλος με την αγωνιστική συμπεριφορά ορισμένων ποδοσφαιριστών του. Με την ευκαιρία, μιλώντας στη NOVA, πρόλαβε να ξεκαθαρίσει και πάλι ότι χωρίς μεταγραφική ενίσχυση, δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις από τον κόσμο.

01/08/2012 • 17:00

Ένα ακόμα βήμα μπροστά για την ΑΕΚ

Μέρα με τη μέρα τα πιτσιρίκια του Βαγγέλη Βλάχου βελτιώνονται όλο και περισσότερο κι αυτό είναι ένα γεγονός που "βγαίνει" στον αγωνιστικό χώρο. Η Ρέξαμ ναι μεν ήταν η πιο αδύναμη αντίπαλος στη φετινή προετοιμασία, αλλά το σημαντικό που θα πρέπει να κρατήσουμε απ' το τρίτο φιλικό ήταν η εικόνα της Ένωσης. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο τέταρτο, η ΑΕΚ έκανε ακριβώς αυτό που έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο. Είχε καλή κυκλοφορία, σωστές αλληλοκαλύψεις στις περισσότερες περιπτώσεις και προσωπικές πρωτοβουλίες απ' τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει μέχρι τώρα. Επίσης ήταν σημαντικό το τεγονός ότι οι νεαροί άσσοι ξεπέρασαν το "σοκ" απ' το γρήγορο γκολ και όσο περνούσε η ώρα ανέβαζαν την απόδοσή τους.

CLEAR FILTERS