Απ’ τις ...μαντινάδες στην πανέμορφη Αγία Γαλήνη Κρήτης, στο ...κυνήγι της είδησης στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Μετά από ένα πενταετές πέρασμα από το Alter κι ένα πιο σύντομο απ’ τον Alpha, βρίσκεται εδώ...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
26/08/2011 • 00:00

Μια λαμπάδα στο μπόϊ του Λεονάρντο

Έπαιξε με τη φωτιά αλλά δεν ...κάηκε η ΑΕΚ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι άφησε ικανοποιημένο τον κόσμο της. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη πάντως, παύει να είναι σύμπτωση. Τουλάχιστον αυτό λέει ο λαός και ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση του Λεονάρντο.

19/08/2011 • 03:00

Πρέπει να προσπαθήσει για να αποκλειστεί η ΑΕΚ

Έστω κι έτσι, με γκολ λίγο πριν το φινάλε, η ΑΕΚ πήρε το προβάδισμα που ήθελε για πρόκριση στους ομίλους του Europa League, αν και περισσότερο προβλημάτισε, παρά ικανοποίησε τον κόσμο της. Το «εισιτήριο» πάντως θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να το χάσει, αφού οι Γεωργιανοί δε βάζουν γκολ ούτε με ...αίτηση. Τουλάχιστον αυτό έδειξαν στο Ολυμπιακό στάδιο. Η Ντιναμό έπαιξε μαζική άμυνα, έχει ορθή ανάπτυξη, αλλά από τελική προσπάθεια «μηδέν».

06/08/2011 • 10:00

Κάνουν το ...σταυρό τους με τις κληρώσεις

Συνηθίζουμε να λέμε ότι η κλήρωση του πρωταθλήματος δεν παίζει σημαντικό ρόλο, αφού όλοι παίζουν με όλους, αλλά έχει αποδειχθεί ότι τη συγκεκριμένη άποψη δεν τη συμμερίζονται (πραγματικά) οι άνθρωποι των ομάδων. Ένα βατό πρόγραμμα, στην αρχή του πρωταθλήματος δίνει ...άλλη ψυχολογία και δημιουργεί κλίμα εν όψει της συνέχειας.

CLEAR FILTERS