Απ’ τις ...μαντινάδες στην πανέμορφη Αγία Γαλήνη Κρήτης, στο ...κυνήγι της είδησης στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Μετά από ένα πενταετές πέρασμα από το Alter κι ένα πιο σύντομο απ’ τον Alpha, βρίσκεται εδώ...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
27/07/2011 • 16:00
25/07/2011 • 10:00

Αυτά είδαμε στο δεύτερο τεστ της ΑΕΚ

Μετά το πρώτο τεστ της ΑΕΚ στη Σλοβενία, κόντρα στην... μπυραρία της Οντράντσι, η Ένωση αντιμετώπισε μια... κανονική ομάδα. Στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι, ο δικέφαλος από τη μία δεν κατάφερε να νικήσει έναν σαφώς πιο αδύναμο αντίπαλο, όπως η Μπακού, αλλά απ' την άλλη έδειξε στο γήπεδο ορισμένα απ' τα στοιχεία που δουλεύει καθημερινά στις προπονήσεις ο Μανόλο Χιμένεθ.

22/07/2011 • 08:00
18/07/2011 • 03:20

Ό, τι κι αν λένε, η ΑΕΚ έκανε το «μπαμ» του καλοκαιριού

Ποιος το περίμενε... Η ΑΕΚ που πριν λίγες μέρες έψαχνε χρήματα για να καλύψει τις τρέχουσες υποχρεώσεις και τα διακανονισμένα χρέη της, πραγματοποίησε την πιο «ηχηρή» μεταγραφή του καλοκαιριού. Δε χωράει αμφιβολία το γεγονός ότι, τουλάχιστον προς το παρών, ο Εϊντούρ Γκουντγιόνσεν αποτελεί το κορυφαίο όνομα που έρχεται φέτος για να φορέσει τη φανέλα μιας ελληνικής ομάδας.

12/07/2011 • 05:17

Όλοι κερδισμένοι από την παραμονή του Μανωλά

Ο Κώστας Μανωλάς πήρε τη σωστή απόφαση τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ομάδα, την οποία είναι δεδομένο ότι έχει στην καρδιά του. Συγχρόνως έδωσε απαντήσεις προς κάθε κατεύθυνση και ιδιαίτερα προς όσους είχαν ήδη προλάβει να τον …μεταγράψουν αρχικά στον Ολυμπιακό και στη συνέχεια σε ομάδα του εξωτερικού.

07/07/2011 • 07:00

Ο Αραμπατζής δικαιούται μια ευκαιρία

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα το θέμα της αντικατάστασης του Σεμπάστιαν Σάχα αποτελεί προτεραιότητα για τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Λογικό, απ' τη στιγμή που η Ένωση έχει μείνει μόνο με τους Αραμπατζή - Μοσχονά για τα δοκάρια και το βασικό στάδιο προετοιμασίας αρχίζει σε λιγότερο από δέκα μέρες.

01/07/2011 • 11:30

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την ΑΕΚ

Ο σκόπελος της αδειοδότησης ξεπεράστηκε οριστικά για την ΑΕΚ, αλλά όπως φαίνεται, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την Ένωση, αφού οι μεγαλομέτοχοι, μας …τελείωσαν οριστικά. Ο ένας μετά τον άλλο κουνούν …μαντήλι και αφήνουν τον δικέφαλο αβοήθητο οικονομικά, με τους Supporters να παραμένουν αυτή τη στιγμή οι μοναδικοί, οι οποίοι φέρονται διατεθειμένοι, με την πολύτιμη συνδρομή των φιλάθλων, να σηκώσουν το «βάρος».

CLEAR FILTERS