Απ’ τις ...μαντινάδες στην πανέμορφη Αγία Γαλήνη Κρήτης, στο ...κυνήγι της είδησης στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Μετά από ένα πενταετές πέρασμα από το Alter κι ένα πιο σύντομο απ’ τον Alpha, βρίσκεται εδώ...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
27/06/2011 • 01:26

Οι εξελίξεις δικαιώνουν την ΑΕΚ και τον κόσμο της

Πως αλλάζουν οι καιροί... Αρκετοί από αυτούς που εδώ και χρόνια «κατηγορούσαν» τους διοικούντες την ΠΑΕ ΑΕΚ ότι απουσίαζαν απ’ τα κέντρα αποφάσεων, ότι δεν είχαν δύναμη εκτός γηπέδου, τώρα λένε: «Δώξα Τω Θεό», που η ομάδα τους δεν είναι μπλεγμένη σ’ αυτό τον «οχετό» των αποκαλύψεων. Έτσι είναι όμως τα πράγματα.

21/06/2011 • 22:26

Η ΑΕΚ δημιουργεί τη …μαγιά της επιτυχίας

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, πολλοί θα βιαστούν να σχολιάσουν τις κινήσεις της ΑΕΚ σε ότι αφορά στην ανανέωση του ρόστερ εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

01/06/2011 • 00:05

Ό, τι καλύτερο οι Έλληνες, αλλά «ψυχραιμία»

Είναι σαφές ότι στην ΑΕΚ γίνεται προσπάθεια ελληνοποίησης του ρόστερ, τόσο με νεαρούς όσο και με πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές. Κατά τη γνώμη μου πολύ σωστή πρακτική, από τη στιγμή μάλιστα που δεν υπάρχουν χρήματα για «ηχηρές» μεταγραφές από το εξωτερικό. Αποτελεί την αμέσως επόμενη κίνηση για να κρατήσεις «ζεστό» τον κόσμο, αφού οι φίλαθλοι πάντα θέλουν να υπάρχει έντονο ελληνικό στοιχείο στην αγαπημένη τους ομάδα.

CLEAR FILTERS