Απ’ τις ...μαντινάδες στην πανέμορφη Αγία Γαλήνη Κρήτης, στο ...κυνήγι της είδησης στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Μετά από ένα πενταετές πέρασμα από το Alter κι ένα πιο σύντομο απ’ τον Alpha, βρίσκεται εδώ...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
22/05/2014 • 02:07

Στήριξε το «στοίχημά» του

Την κατάλληλη στιγμή, πριν καν επανέλθει στο προσκήνιο η προπονητολογία, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε κίνηση ματ με την ανακοίνωση της παραμονής του Τραϊανού Δέλλα στην τεχνική ηγεσία.

15/05/2014 • 08:20

Το θέμα είναι πόσοι απ' αυτούς μπορούν...

Η νίκη της ΑΕΚ στο Ρέθυμνο, κόντρα στα Ζωνιανά, εννοείται ότι είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει. Όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε του πρωταθλήματος, τόσο περισσότερο γίνεται επιτακτική η ανάγκη να παρθούν αποφάσεις για το ποιοι και πόσοι πραγματικά ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ της Ένωσης έχουν την ικανότητα να παραμείνουν και να «στείλουν» την ομάδα στη Super League. Πίστευα ότι στις τελευταίες αναμετρήσεις, οι παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν θα έκαναν τη δική τους υπέρβαση για να πείσουν τον Δέλλα και τους συνεργάτες του. Ίσως κάποιοι να την έκαναν, απλά να μην είναι αρκετή για το μέγεθος της ΑΕΚ.

12/05/2014 • 08:24

Οι αποφάσεις έχουν παρθεί στην ΑΕΚ

Πλησιάζουμε προς το φινάλε και γίνεται πλέον όλο και πιο αντιληπτό το γεγονός ότι ελάχιστοι απ' τους ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πάρει χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκεια της σεζόν, μπορούν πραγματικά να προσφέρουν σε υψηλότερη κατηγορία. Ειλικρινά ήλπιζα ότι στις τελευταίες αγωνιστικές, οι συγκεκριμένοι παίκτες θα έκαναν τα πάντα για να αρπάξουν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιάζονταν, αλλά τελικά μόνο αυτό δε συνέβη. Με εμφανίσεις, όπως αυτή κόντρα στον Περαμαϊκό, ουδείς μπορεί να έχει απαιτήσεις. Μοναδικό ελαφρυντικό ήταν ο αγωνιστικός χώρος, ο οποίος ήταν μακράν ο χειρότερος όλης της αγωνιστικής περιόδου και έκανε πολύ πιο δύσκολο το έργο των ποδοσφαιριστών, αλλά σίγουρα δεν αρκεί για να αποτελέσει ισχυρή δικαιολογία.

05/05/2014 • 00:24

«Κέρδισε» τον Ντούνη η ΑΕΚ

Χρόνος για πολλές ευκαιρίες δεν υπάρχει ως το φινάλε της ... ταλαιπωρίας που υφίσταται φέτος η ΑΕΚ στη Γ' Εθνική.

CLEAR FILTERS