Απ’ τις ...μαντινάδες στην πανέμορφη Αγία Γαλήνη Κρήτης, στο ...κυνήγι της είδησης στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Μετά από ένα πενταετές πέρασμα από το Alter κι ένα πιο σύντομο απ’ τον Alpha, βρίσκεται εδώ...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
28/04/2013 • 23:46
22/04/2013 • 02:00

Η επόμενη μέρα θα φανερώσει το... μυστικό

Η ΑΕΚ υποβιβάσθηκε τελικά εντός αγωνιστικού χώρου και όχι σε κάποια αίθουσα της Super League ή της ΕΠΟ. Οι ποδοσφαιριστές της «έπεσαν» παλεύοντας για την παραμονή χωρίς να έχουν ΚΑΝΕΝΑΝ δίπλα τους. Μόνο τον Δέλλα και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού και ιατρικού επιτελείου.

21/04/2013 • 01:12

Τώρα μιλούν οι Αντρες

Τίποτα δεν κρίνεται, τίποτα δεν τελειώνει. Απλά με νίκη η ΑΕΚ μένει «ζωντανή». Ευθύνες έχουν πολλοί γι' αυτή την κατάσταση, αλλά δεν είναι η ώρα για τον καταμερισμό των ευθυνών.

14/04/2013 • 03:40

Καλά τα λόγια, αλλά μένει να τα κάνετε πράξη

Λίγο πριν μας αφήσει το 2012 θα στοιχημάτιζα ότι η ΑΕΚ δε θα είχε πρόβλημα με την παραμονή της στην κατηγορία, επειδή πίστευα (και συνεχίζω να πιστεύω) ότι έχει καλύτερη ομάδα απ' τις υπόλοιπες που βρίσκονται στην ίδια βαθμολογική κατάσταση.

09/04/2013 • 03:23

Δε είναι «ηλεκτροσόκ», αλλά ηρεμία για την ΑΕΚ

Σε ένα από τα πιο κρίσιμα ματς της σεζόν η ΑΕΚ αποδείχθηκε πολύ ...λίγη. Απ' τον προπονητή μέχρι τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν. Όχι μόνο δεν έδειξαν να αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της αναμέτρησης για την ιστορία της ομάδας, αλλά αντίθετα ο καθένας ήταν στον ...κόσμο του.

07/04/2013 • 22:40

Νικάει και αφήνει τους άλλους να …τρέχουν

Ποιος θα το περίμενε; Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος η ΑΕΚ να μην έχει ακόμα εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Τώρα ειδικά, μετά την εκτός έδρα νίκη του ʼρη στο Περιστέρι και του Πανθρακικού επί του ΟΦΗ τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για την Ένωση, με το άγχος να είναι όλο και πιο έντονο στους ποδοσφαιριστές.

01/04/2013 • 08:28

Μόνο ο κόσμος της, θύμισε ΑΕΚ

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε μια ακόμα κακή εμφάνιση, αλλά ο βαθμός που πήρε στη Λιβαδειά, ενδεχομένως να αποτελέσει «χρυσάφι» στην προσπάθεια για τη «σωτηρία». Είναι πάντως εντυπωσιακό να βλέπεις την Ένωση να «μάχεται» για την παραμονή στην κατηγορία, να πραγματοποιεί κακές εμφανίσεις και γενικά να πείθει ελάχιστα για τη δυναμική της και την ίδια ώρα στις εξέδρες του γηπέδου της αντιπάλου ομάδας να γίνεται πραγματική «κατάληψη» από τους φιλάθλους του δικεφάλου.

CLEAR FILTERS