Απ’ τις ...μαντινάδες στην πανέμορφη Αγία Γαλήνη Κρήτης, στο ...κυνήγι της είδησης στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Μετά από ένα πενταετές πέρασμα από το Alter κι ένα πιο σύντομο απ’ τον Alpha, βρίσκεται εδώ...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
30/03/2013 • 08:16

Ένας - ένας να παίρνουν σειρά...

Την αρχή έκανε ο Ανδρέας Δημητρέλος και τον ακολούθησε ο Ντέμης Νικολαΐδης. Αυτή η υπόθεση όμως πρέπει να φτάσει ως το τέλος. Κάποια στιγμή, αυτοί που έφεραν την ΑΕΚ στη σημερινή κατάσταση θα πρέπει να πληρώσουν.

17/03/2013 • 04:20

Έπρεπε να νικήσει και νίκησε η ΑΕΚ

Τα λέγαμε και πριν το ματς. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια, λάθη δε συγχωρούνται. Τελικά, όπως αποδείχθηκε, ναι μεν έγιναν λάθη και μάλιστα πολλά απ' τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και τον Έβαλντ Λίνεν, αλλά ο στόχος επετεύχθη.

15/03/2013 • 19:14

Αυτή τη φορά τα λάθη δε συγχωρούνται

Υπάρχουν αγώνες στους οποίους το καλό θέαμα, η δημιουργία φάσεων και όλα αυτά τα σχετικά που λέμε συνήθως για ένα ποδοσφαιρικό ματς, πάνε ...περίπατο. Στην προκειμένη περίπτωση το μόνο που πρέπει να ενδιαφέρει τον Λίνεν και τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είναι πως θα πάρουν τη νίκη. Μόνο αυτό μετράει. Ούτε αν θα αμυνθούν σωστά θα μετρήσει, ούτε αν θα κλείσουν χώρους, ούτε αν θα κάνουν πάνω από ...20 τελικές προσπάθειες προς την αντίπαλη εστία.

11/03/2013 • 08:30

Η ΑΕΚ υποτίμησε την προσπάθειά της

Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο αφού η αγωνιστική διαφορά του Ολυμπιακού απ’ την ΑΕΚ είναι τεράστια. Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης πάντως υποτίμησαν την προσπάθεια που κατέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης», αφού σε ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού λειτούργησαν σωστά ανασταλτικά, ενώ δημιουργικά προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί, όταν το σκορ ήταν ακόμα στο 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.

09/03/2013 • 13:35

Πάει με χαμηλά τον πήχη η ΑΕΚ, αλλά η «κρυφή ελπίδα» πάντα υπάρχει

Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, θεωρούν χαμένη την ΑΕΚ στο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» και φυσικά ακλόνητο φαβορί τον Ολυμπιακό. Με το δεύτερο θα συμφωνήσω απόλυτα. Οι «ερυθρόλευκοι» αποτελούν το ακλόνητο φαβορί, όπως άλλωστε συμβαίνει σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι τους.

04/03/2013 • 02:32
CLEAR FILTERS