Απ’ τις ...μαντινάδες στην πανέμορφη Αγία Γαλήνη Κρήτης, στο ...κυνήγι της είδησης στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Μετά από ένα πενταετές πέρασμα από το Alter κι ένα πιο σύντομο απ’ τον Alpha, βρίσκεται εδώ...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
25/02/2013 • 03:02

Χρειάζεται και αυτοκριτική στην ΑΕΚ

Η εμφάνιση της ΑΕΚ στα Χανιά ήταν «βήμα πίσω» σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια. Όχι μόνο ως προς το αποτέλεσμα, αλλά και ως προς τη διαχείριση του ρόστερ τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

17/02/2013 • 08:00

Το πρόσημο είναι θετικό για την ΑΕΚ

Παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν κατάφερε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της, μόνο απογοητευμένοι δεν έφυγαν οι ποδοσφαιριστές και ένα μεγάλο ποσοστό των φίλων της. Η Ένωση αποδεικνύει πλέον από παιχνίδι σε παιχνίδι ότι ξέρει να διαχειρίζεται σωστά τις καταστάσεις και να παίρνει ό, τι καλύτερο, ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν.

11/02/2013 • 08:11

Τώρα θα φανεί αν μπορεί να κάνει την ...υπέρβαση

Πέμπτο συνεχόμενο ματς χωρίς ήττα για την ΑΕΚ. Τρίτη σερί νίκη και τέταρτη στους τελευταίους έξι αγώνες. Δεν είναι και λίγο για μια ομάδα η οποία σε όλο τον α’ γύρο είχε φύγει μόλις τρεις φορές νικήτρια απ’ τον αγωνιστικό χώρο. Το πιο σημαντικό απ’ όλα όμως είναι η συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και το γεγονός ότι παιχνίδι με παιχνίδι βρίσκει τη …χαμένη της «ταυτότητά» εντός γηπέδου.

03/02/2013 • 07:53

«Έμαθε» να νικάει η ΑΕΚ

Μετά από τέσσερις αγώνες χωρίς ήττα και μάλιστα με δύο συνεχόμενες νίκες για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, η ΑΕΚ δείχνει πλέον όλο και περισσότερα σημάδια από το παρελθόν. Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της, η Ένωση έπαιξε ξανά θελκτικό ποδόσφαιρο για μεγάλο χρονικό σημείο του αγώνα, δικαιώνοντας τους περίπου 15 χιλιάδες φίλους της, οι οποίοι όχι απλά βρέθηκαν στις εξέδρες, αλλά στήριξαν δυναμικά την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

CLEAR FILTERS