Απ’ τις ...μαντινάδες στην πανέμορφη Αγία Γαλήνη Κρήτης, στο ...κυνήγι της είδησης στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Μετά από ένα πενταετές πέρασμα από το Alter κι ένα πιο σύντομο απ’ τον Alpha, βρίσκεται εδώ...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
22/12/2013 • 08:16

Η αντίδραση ήταν όλα τα λεφτά

Στην περίπτωση της ΑΕΚ ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα. Η Ένωση οφείλει να συνδυάζει τα «τρίποντα» με καλό ποδόσφαιρο, αφού η διαφορά που έχει (ή που θα έπρεπε να έχει) απ' τις άλλες ομάδες είναι τεράστια. Θα ήταν όμως άδικο για τους ποδοσφαιριστές και τον Δέλλα να μη σταθούμε στο γεγονός ότι για δεύτερη φορά τη φετινή - πρωτόγνωρη για όλους - αγωνιστική σεζόν στη Γ' Εθνική, η ομάδα έμεινε πίσω στο σκορ και κατάφερε να το ανατρέψει και να πανηγυρίσει μια ακόμα νίκη.

12/12/2013 • 08:21

Η νίκη δεν αλλάζει την εικόνα

Μια ακόμα κακή εμφάνιση πραγματοποίησε η ΑΕΚ, αυτή τη φορά κόντρα στον Ηρόδοτο, στο Παγκρήτιο στάδιο, αλλά τουλάχιστον δεν τη συνδύασε με δεύτερο στη σειρά ισόπαλο αποτέλεσμα. Σημαντικό απ' τη μία, αφού επανήλθε στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά απ' την άλλη συνέχισε να μην πείθει τον κόσμο για το κατά πόσο δημιουργείται ένα σύνολο, ικανό να σταθεί την επόμενη σεζόν χωρίς πολλές προσθήκες στο ρόστερ κι αυτό είναι που προβληματίζει περισσότερο.

09/12/2013 • 08:20

Δεν τρομάζει κανέναν αντίπαλο

Βήμα πίσω και μάλιστα τεράστιο ήταν η εμφάνιση της ΑΕΚ απέναντι στον Αστέρα Βάρης. Όχι ότι στα προηγούμενα ματς η Ένωση τρόμαζε τους αντιπάλους της, αλλά τουλάχιστον είχε κάποια καλά διαστήματα, στα οποία «καθάριζε» τα (περισσότερα) παιχνίδια και ικανοποιούσε τους φιλάθλους της.

02/12/2013 • 08:11

Που είσαι «Τίγρη» να τους δεις...

«Θέλω να βάζουμε πολλά γκολ για να ευχαριστιέται ο κόσμος» είχε πει ο Δημήτρης Μελισσανίδης στον Τραϊανό Δέλλα λίγο πριν αρχίσει η περιπέτεια της ΑΕΚ στη Γ' Εθνική.

CLEAR FILTERS