Απ’ τις ...μαντινάδες στην πανέμορφη Αγία Γαλήνη Κρήτης, στο ...κυνήγι της είδησης στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Μετά από ένα πενταετές πέρασμα από το Alter κι ένα πιο σύντομο απ’ τον Alpha, βρίσκεται εδώ...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
21/12/2012 • 03:42

Αυτό σίγουρα δεν ήταν ΑΕΚ

Πολλά είναι τα ερωτήματα που τίθενται μετά από μια ακόμα κάκιστη εμφάνιση της ΑΕΚ, η οποία μάλιστα συνοδεύθηκε από τον αποκλεισμό, κόντρα σε έναν αντίπαλο κατώτερης κατηγορίας, όπως η Καβάλα.

17/12/2012 • 03:04

Τόσο μπορεί, τόσο παίζει η ΑΕΚ

Όσο νωρίτερα γίνει αντιληπτό, τόσο το καλύτερο για τον κόσμο της ΑΕΚ. Οι τρεις νίκες της ομάδας στον α' γύρο αποτέλεσαν απλά εξαίρεση στη γενική κάκιστη αγωνιστική εικόνα της Ένωσης.

13/12/2012 • 21:40

"Κρατάει" μόνο τον Τσούπρο

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε μια ακόμα μη πειστική εμφάνιση, απέναντι σε έναν σαφώς υποδεέστερο αντίπαλο, όπως η Καβάλα. Η "λευκή" ισοπαλία βέβαια της δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση (μόνο λόγω έδρας), αλλά τίποτα περισσότερο. Για ένα ακόμα παιχνίδι η Ένωση δεν έπεισε.

11/12/2012 • 02:15

Τέτοιες εμφανίσεις τη γυρίζουν πολυ πίσω

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε στην Κομοτηνή μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της στη φετινή περίοδο. Όλοι χαρακτήριζαν το ματς με τον Πανθρακικό ως "τελικό", αλλά αν εξαιρέσουμε τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, δε διακρίθηκε κανένας άλλος στον αγωνιστικό χώρο.

04/12/2012 • 02:10

Πρώτη νίκη που πήρε η ...βαριά φανέλα

Τέλος καλό, όλα καλά είναι το μόνο που μπορεί να πει κανείς για την κατάσταση της ΑΕΚ, μετά τα όσα συνέβησαν τόσο στο ξενοδοχείο που διαμένει η Ένωση πριν τους αγώνες, όσο και κατά τη διάρκεια του ματς με τον ΠΑΣ.

CLEAR FILTERS