Απ’ τις ...μαντινάδες στην πανέμορφη Αγία Γαλήνη Κρήτης, στο ...κυνήγι της είδησης στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Μετά από ένα πενταετές πέρασμα από το Alter κι ένα πιο σύντομο απ’ τον Alpha, βρίσκεται εδώ...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
19/12/2011 • 01:01

Κακή εμφάνιση, αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται

Εννοείται ότι κάποια στιγμή θα σταματούσε το νικηφόρο σερί της ΑΕΚ. Ο Νίκος Κωστένογλου άλλωστε σωστά είχε τονίσει μέσα στη βδομάδα ότι «η ΑΕΚ δεν έγινε ξαφνικά η ομαδάρα που θα νικάει όλους τους αντιπάλους» κι αυτό αποδείχθηκε στο Περιστέρι. Απέναντι δηλαδή σε μια καλοδουλεμένη ομάδα, με αρχή, μέση και τέλος στο παιχνίδι της, ο δικέφαλος έδειξε να αντιμετωπίζει προβλήματα στη δημιουργία φάσεων και στην κυκλοφορία της μπάλας. Σε καμία περίπτωση όμως οι «κιτρινόμαυροι» δεν ήταν αδιάφοροι.

15/12/2011 • 12:03

Αυτή η ΑΕΚ αξίζει την προσοχή όλων

Τι κι αν οι έντεκα που παρέταξε ο Νίκος Κωστένογλου δεν είχαν αγωνιστεί ποτέ ξανά μαζί. Τι κι αν ο Έλληνας τεχνικός "κατηγορήθηκε" από πολλούς για το γεγονός ότι και πάλι είχε ως προτεραιότητα το ματς της Κυριακής στο Περιστέρι για το πρωτάθλημα και όχι αυτό στην Αυστρία. Ο προπονητής της ΑΕΚ και οι ποδοσφαιριστές του δικαιώθηκαν για μια ακόμα φορά και τους αξίζουν συγχαρητήρια που ακόμα αντέχουν.

11/12/2011 • 02:00

Έργο Κωστένογλου αυτή η ΑΕΚ

Το σερί της ΑΕΚ έφτασε στις 5 συνεχόμενες νίκες κι αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Ο Νίκος Κωστένογλου έχει στα ...χέρια του ακριβώς το ίδιο έμψυχο υλικό που είχε ο προκάτοχός του, αλλά το αποτέλεσμα είναι εντελώς διαφορετικό.

04/12/2011 • 23:56

Κρίμα που δεν ήρθατε να δείτε αυτή την ΑΕΚ

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη, κορυφή στη βαθμολογία, με ποδοσφαιριστές απλήρωτους και προβληματισμένους εδώ και αρκετό καιρό, αλλά με μόλις 7072 φιλάθλους στις εξέδρες... Η ΑΕΚ προσπαθεί να πείσει τον κόσμο της να τη στηρίξει, αλλά δυστυχώς δεν τα έχει καταφέρει, αν και η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Νίκος Κωστένογλου, η ομάδα δείχνει όλο και καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

CLEAR FILTERS