Απ’ τις ...μαντινάδες στην πανέμορφη Αγία Γαλήνη Κρήτης, στο ...κυνήγι της είδησης στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Μετά από ένα πενταετές πέρασμα από το Alter κι ένα πιο σύντομο απ’ τον Alpha, βρίσκεται εδώ...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
25/11/2012 • 01:32

Όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης

Σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου, είναι οξύμωρο να λες ότι για μια ήττα ευθύνεται μόνο ένας. Σίγουρα φέτος η ΑΕΚ την έχει …πληρώσει αρκετές φορές απ’ τα ατομικά λάθη. Στην προκειμένη περίπτωση μάλιστα, ο Κωνσταντόπουλος κάνει τεράστιο λάθος στη φάση που σκοράρει ο Λεβαδειακός, δίνοντας «έτοιμο» γκολ στον αντίπαλο και μάλιστα σε μια χρονική στιγμή, στην οποία η ΑΕΚ δύσκολα μπορούσε να αντιδράσει. Φταίει όμως μόνο ο Κωνσταντόπουλος για το γεγονός ότι η Ένωση «πέταξε» στα …σκουπίδια την επιβλητική νίκη στη Βέροια και έκανε βήμα πίσω με τους Βοιωτούς;

19/11/2012 • 13:00

Η ΑΕΚ βελτιώνεται κάθε βδομάδα

Η ΑΕΚ δεν έπιασε σούπερ απόδοση στη Βέροια. Είχε όμως και πάλι αγωνιστικό πλάνο, με κάθε παίκτη να γνωρίζει καλά ποιος είναι ο ρόλος του στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης μείωσε στο ελάχιστο τα ατομικά λάθη που στοίχιζαν ως τώρα, κράτησε μακριά από την περιοχή τους εξαιρετικούς επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων, ενώ στην επίθεση κατάφε να μετουσιώσει σε γκολ τις περισσότερες ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν.

12/11/2012 • 03:04

Δεν έμαθε κανένας τι θα γινόταν...

Στα πρώτα είκοσι λεπτά είδαμε ένα ντέρμπι από τα παλιά στο Ολυμπιακό στάδιο. Τι κι αν έπαιζε ο τελευταίος με τον πρώτο της βαθμολογίας.

05/11/2012 • 05:22

Δημιουργικά, η ΑΕΚ είναι «ανύπαρκτη»

Πριν το ντέρμπι (ποιο ντέρμπι;) της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό γνωρίζαμε ότι οι δύο ομάδες μέχρι στιγμής δεν έχουν δείξει κάτι το ιδιαίτερο. Το θέαμα όμως που παρουσίασαν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ ήταν ακόμα χειρότερο.

CLEAR FILTERS