Απ’ τις ...μαντινάδες στην πανέμορφη Αγία Γαλήνη Κρήτης, στο ...κυνήγι της είδησης στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Μετά από ένα πενταετές πέρασμα από το Alter κι ένα πιο σύντομο απ’ τον Alpha, βρίσκεται εδώ...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
29/10/2012 • 01:38

Δε χρειάζεται ενθουσιασμός στην ΑΕΚ

Ήταν η πρώτη νίκη της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, γι' αυτό και λογικότατο κατά κάποιο τρόπο το ξέσπασμα ποδοσφαιριστών και προπονητή. Μέχρι εκεί όμως. Ο ενθουσιασμός και οι υπερβολές που έγιναν στο φινάλε, θα ήταν προτιμότερο να ...έλειπαν.

21/10/2012 • 01:00

Τουλάχιστον είχε αγωνιστικό πλάνο

Το αρνητικό σερί της ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα συνεχίζεται, αλλά τουλάχιστον σε μια "καυτή" έδρα, όπως η Τούμπα, η Ένωση έδειξε να έχει ένα αγωνιστικό πλάνο και να το υποστηρίζει.

10/10/2012 • 23:55

Ο Λίνεν εμπνέει σιγουριά

Το σίριαλ λοιπόν έλαβε τέλος. Καιρός ήταν μετά από τόσες μέρες να βρει η ΑΕΚ έναν προπονητή, ο οποίος να εμπνέει τους παίκτες και να δείχνει ικανός να αλλάξει την υπάρχουσα κατάσταση. "Είναι ένας κανονικός προπονητής, που ξέρει πως να διαχειριστεί κατααστάσεις σε μια ομάδα". Αυτό λένε οι περισσότεροι και είναι μια άποψη, η οποία με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Ο Λίνεν, με την εμπειρία και τα δείγματα δουλειάς που έχει αφήσει, μπορεί να εμπνεύσει και πάλι τους παίκτες, αλλά και συγχρόνως να μεταδόσει στους νεαρούς τα στοιχεία που θέλει.

07/10/2012 • 03:05

«Τρομάζει» το αύριο αυτής της ΑΕΚ

Ως «τελικό» χαρακτήριζαν οι περισσότεροι το ματς της ΑΕΚ με την Κέρκυρα. Ελάχιστοι όμως ήταν αυτοί που το απέδειξαν πραγματικά τόσο στο γήπεδο κατά τη διάρκειά του, όσο και στην προετοιμασία του.

CLEAR FILTERS