Απ’ τις ...μαντινάδες στην πανέμορφη Αγία Γαλήνη Κρήτης, στο ...κυνήγι της είδησης στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Μετά από ένα πενταετές πέρασμα από το Alter κι ένα πιο σύντομο απ’ τον Alpha, βρίσκεται εδώ...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
19/01/2014 • 23:55

Γίνεται ομάδα του Δέλλα η ΑΕΚ

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η Ένωση, έστω και κατά διαστήματα, κατάφερε να εμφανίσει στο παιχνίδι της στοιχεία που δουλεύει καθημερινά ο Δέλλας στις προπονήσεις.

13/01/2014 • 08:16

Το «πούλμαν» και η δουλειά του Δέλλα

Για ένα ακόμα εντός έδρας ματς της ΑΕΚ βρεθήκαμε στο ίδιο έργο θεατές. Στις εξέδρες είχε στηθεί «τρελό» πάρτι απ' τους φίλους του δικεφάλου, την ίδια στιγμή που στον αγωνιστικό χώρο η μια ομάδα είχε τοποθετήσει .πούλμαν έντεκα παικτών πίσω απ' τη σέντρα, με τους γηπεδούχους να αναζητούν κενούς διαδρόμους για να φτάσουν στην αντίπαλη εστία και να σκοράρουν. Με ελάχιστες εξαιρέσεις ως τώρα είναι η μόνιμη εικόνα στα παιχνίδια του ΟΑΚΑ.

06/01/2014 • 08:40

Αυτός ο τσαμπουκάς ήταν ...ΑΕΚ

Σε ένα γήπεδο - χωράφι (χωρίς εισαγωγικά) το μόνο που δεν παίχθηκε ήταν ποδόσφαιρο από τους παίκτες του Αιγάλεω και της ΑΕΚ. Αν συνυπολογίσουμε τις συνεχείς διακοπές λόγω επεισοδίων απ' τους γνωστούς ανεγκέφαλους που πάνε στο γήπεδο για οτιδήποτε άλλο εκτός απ' το να δουν μπάλα, τις πολλές λάθος αποφάσεις του διαιτητή Γαβρίλη, αλλά και το σκληρό έως αντιαθλητικό παιχνίδι των γηπεδούχων, τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το θέαμα που παρακολουθήσαμε χαρακτηρίζεται από κακό έως άθλιο.

CLEAR FILTERS