Ζιρού: «Να βοηθήσω για τον τίτλο»

Ο Ολιβιέ Ζιρού υπογράμμισε πως δε δίνει σημασία στην κριτική που του ασκούν οι Άγγλοι και πως είναι προσηλωμένος στην προσπάθεια κατάκτησης του εφετινού πρωταθλήματος από την Άρσεναλ.

Ο Ολιβιέ Ζιρού υπογράμμισε πως δε δίνει σημασία στην κριτική που του ασκούν οι Άγγλοι και πως είναι προσηλωμένος στην προσπάθεια κατάκτησης του εφετινού πρωταθλήματος από την Άρσεναλ. Ο Γάλλος επιθετικός υπογράμμισε πως δεν τον ενοχλεί το γεγονός πως είναι αντιπαθής, σε μια μερίδα των φιλάθλων της Άρσεναλ, οι οποίοι θα ήθελαν κάποιον άλλο επιθετικό στη θέση του.

Αρχικά, ο Ζιρού τόνισε: «Προσπαθώ τόσο πολύ για να δίνω το καλύτερο που έχω για την ομάδα. Θέλω πάντα να βελτιώνομαι, αυτό είναι που κάνω φέτος και ελπίζω να φτάσω στον στόχο μου, που είναι με τα γκολ μου να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τον τίτλο».

Στη συνέχεια, ο Γάλλος επιθετικός υπογράμμισε: «Αυτό είναι το κύριο για εμένα. Μετά από αυτό, πάντα θα έχεις ανθρώπους που δεν συμπαθούν και κόσμο στον οποίο δεν αρέσεις, αλλά αυτό δεν με ενοχλεί. Δεν πρόκειται να χάσω τον ύπνο μου γι αυτό ή κάτι σχετικό με αυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.