Θέλουν προσθήκη στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θέλει να προσθέσει ένα γκαρντ στο ρόστερ της εν' όψει πλέι - οφ, με τους Ροκ Στίπτσεβιτς και Όλιβερ Λαφαγιέτ να είναι στη λίστα της Ένωσης.

Η ΑΕΚ θέλει να προσθέσει ένα γκαρντ στο ρόστερ της εν’ όψει πλέι – οφ, με τους Ροκ Στίπτσεβιτς και Όλιβερ Λαφαγιέτ να είναι στη λίστα της Ένωσης.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στον αθλητικό Τύπο της Παρασκευής, η ΑΕΚ στρέφεται στην ιταλική αγορά αλλά πρέπει να κινηθείγρήγορα καθώς η προθεσμία για να δηλώσει παίκτη λήγει την Τρίτη

Ο Στίπτσεβιτς, είναι 32χρονος Κροάτης που η ΑΕΚ είχε βρει στον δρόμο της πέρσι με την Ντιναμό Σάσαρι. Ο παίκτης έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την ιταλική ομάδα, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Ζαντάρ Μπόρικ Πουντάμικα, Τσιμπόνα, Βαρέζε, Ολίμπια Μιλάνο, Πέζαρο, Τόφας και Βίρτους Ρόμα.

Ο 34χρονος Λαφαγιέτ, έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2014-15 και ολοκλήρωσε επίσης τις υποχρεώσεις του στην Βίρτους Μπολόνια. Έχει παίξει επίσης σε Σέλτικς, Παρτιζάν, Μακάμπι Άσντοντ, Πρόκομ, Εφές Αναντολού, Ζαλγκίρις, Βαλένθια, Ολίμπια Μιλάνο και Ουνικάχα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.