Μπαρμπόσα: “Νίκες η ΑΕΚ, βραβεία εγώ” (video)

Ο Πορτογάλος μέσος της Ένωσης παρέλαβε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 16ης αγωνιστικής και δήλωσε αποφασισμένος να αυξήσει τη ...συλλογή του.

Ο Πορτογάλος μέσος της Ένωσης παρέλαβε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 16ης αγωνιστικής και δήλωσε αποφασισμένος να αυξήσει τη …συλλογή του.

Με καθυστέρηση αρκετών εβδομάδων, λόγω της διπλής αναβολής του αγώνα Λεβαδειακός – Ατρόμητος, έγινε η βράβευση του Έλντερ Μπαρμπόσα για το καλύτερο γκολ της 16ης αγωνιστικής. Αφού οι καιρικές συνθήκες το επέτρεψαν, διεξήχθη κανονικά το ματς στη Λιβαδειά κι έτσι ολοκληρώθηκε τυπικά η έναρξη του β’ γύρου της Super League, με το γκολ του Πορτογάλου άσου να παίρνει τις περισσότερες ψήφους των φιλάθλων και της ειδικής επιτροπής.

Η βράβευση έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (24/2) στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα από τον κ. Κυριάκο Σουλιώτη, καθηγητή του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου:
“Το πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι κατάφερα με το γκολ μου να δώσω τη νίκη στη ομάδα μου και να πάρω κι εγώ το βραβείο. Επίσης είναι καλό που το γκολ αυτό αποτέλεσε την έναρξη του νικηφόρου σερί και ελπίζω στη συνέχεια να καταφέρνω να βοηθάω την ομάδα να παίρνει νίκες”, τόνισε αρχικά ο Μπαρμπόσα για τη βράβευσή του και συνέχισε:
“Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο στόχο για τον αριθμό των βραβείων που θα κατακτήσω. Το πιο σημαντικό είναι ότι σκόραρα και βοήθησα την ομάδα μου. Μακάρι να κατακτήσω τουλάχιστον ένα ακόμα, έχοντας στη σκέψη μου μόνο το πως θα βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.

Σε ότι αφορά στον κ. Σουλιώτη υποστήριξε χαρακτηριστικά:
“Ο Μπαρμπόσα έχει ήδη λάβει αρκετά βραβεία και σε λίγο καιρό δεν θα έχει που να τα βάλει. Να θυμίσω επίσης ότι το γκολ αυτό ήταν πολύ θεαματικό. Είναι από αυτά που σπανίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μας δίνει και μια άλλη εικόνα. Ότι το ποδόσφαιρό μας δεν είναι αυτό για το οποίο μόνο προβληματιζόμαστε, αλλά προσφέρει και ωραίες στιγμές με θέαμα υψηλού επιπέδου.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.